O οίκος Louis Vuitton λανσάρει 7 νέα αρώματα με έμπνευση τα ταξίδια!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών, των προσαρμογών και των νέων στόχων. Στον κόσμο της ομορφιάς (που ζει στον… δικό της κόσμο!) ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που προσθέτουμε στην ρουτίνα μας νέα προϊόντα και οπωσδήποτε ένα καινούριο άρωμα (εκτός αν έχουμε βρει το signature μας και το φοράμε 24/7).

Λοιπόν, ο οίκος Louis Vuitton έχει όχι μια αλλά επτά διαφορετικές προτάσεις, όλες ολοκαίνουριες που κάνουν το ντεμπούτο τους την 1η Σεπτεμβρίου. Master perfumer των αρωμάτων είναι ο Jacques Cavallier Belletrud ο οποίος είπε στην Vogue πως κάποιος μπορεί να ταντιληφθεί πως αυτά τα αρώματα είναι unisex αλλά ο ίδιος απολάμβανε να φαντάζεται την μυρωδιά τους πάνω σε γυναικείες επιδερμίδες.

Μερικά ακόμη στοιχεία για τα αρώματα με τα οποία ο οίκος έχει σκοπό να μπει εκ νέου δυναμικά στον κόσμο της αρωματοποιίας είναι ότι είναι εμπνευσμένα από ταξίδια και πως οι νότες του είναι προσεκτικά διαλεγμένες από διάφορα μέρη ανά τον κόσμο.

Τα Les Parfums του οίκου λανσάρονται όπως είπαμε 1η Σεπτεμβρίου σε exclusive μπουτίκ ανά τον κόσμο και οι τιμές τους είναι 240 δολάρια για τα 100ml και 350 για τα 200ml.

Read More

And More