Ο πόλεμος των Kardashian με την makeup artist συνεχίζεται!

Την περασμένη εβδομάδα μια από τις σημαντικότερες beauty ειδήσεις ήταν η εξής: η οικογένεια Kardashian- Jenner έκανε unfollow την επί χρόνια προσωπική τους makeup artist, Joyce Bonelli (σε περίπτωση που δεν είχε φτάσει στα αυτιά σου το νέο διάβασε εδώ).

Αυτή την εβδομάδα έχουμε update σε ότι έχει να κάνει με την beauty είδηση, αφού η Joyce Bonelli η οποία διατηρούσε ακόμη πολύ φιλική στάση, άλλαξε προσέγγιση. Έτσι, λοιπόν, πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αυτό που θα δεις παρακάτω…

View this post on Instagram

housewife®

A post shared by JOYCE BONELLI COSMÉTIQUES™️ (@joycebonelli) on

Η πρώην makeup artist των Kardashian έχει μιλήσει κατά το παρελθόν με τα καλύτερα λόγια για την σχέση τους: “Στέλνουμε μηνύματα μέρα παρά μέρα και μιλάμε μαζί για τα πάντα! Ακόμη και αν εργάζομαι με κάποιον άλλο πελάτη, μιλάμε πάντα μαζί και κάνουμε Face Time. Μιλάμε για τα παιδιά, για διασκέδαση, για πράγματα που δεν μπορώ να πω εδώ. Είναι σαν αδερφές μου!”, είχε πει η ίδια στο Hollywood Reporter.

https://www.instagram.com/p/BkiWuxLlyF2/?taken-by=joycebonelli

Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, πριν ξεσπάσει όλο αυτό, η ίδια είχε ευχηθεί στην Khloe Kardashian μέσω instagram χωρίς να πάρει ποτέ απάντηση.

Τι έχει συμβεί τελικά; Σύντομα θα μάθουμε!

 

Read More

And More