Ο πραγματικός λόγος που η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της!

Ο πραγματικός λόγος που η Kate Middleton έκοψε τα μαλλιά της! | tlife.gr

Ας μιλήσουμε για ένα… blast from the past θέμα: τότε που η Kate Middleton αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της καρέ, πριν περίπου πέντε μήνες. Και αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές μπορεί να έχεις και μια τέτοια αντίδραση: σιγά το πράγμα! Η Kate Middleton κουρεύτηκε. Και;

Να σου θυμίσω ότι μιλάμε για την βασιλική οικογένεια και πως όταν ο πρίγκιπας William, o Harry, η Kate Middleton και η Meghan Markle κάνουν το οτιδήποτε ο κόσμος θέλει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για αυτό το… οτιδήποτε. Αλλά να που πίσω από το story της Kate Middleton και το καρέ της υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο!

Σύμφωνα με την Sunday Express όταν η προσωπική της hair stylist, Joey Wheeler, της έκοψε καρέ, η ίδια αποφάσισε να τα κάνει δωρεά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Kate Middleton και η hair stylist της αποφάσισαν να δωρίσουν κρυφά τα μαλλιά της στο Little Princess Trust, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που φτιάχνει περούκες από φυσικά μαλλιά και τα δωρίζει σε παιδάκια που έχουν χάσει τα μαλλιά τους εξαιτίας των χημειοθεραπειών.

«Είναι πολύ τρυφερό να σκέφτεσαι ότι κάπου στον κόσμο ένα κορίτσι είναι πραγματικά ευτυχισμένο γιατί έχει τα μαλλιά μιας πριγκίπισσας. Είναι μια πολύ ζεστή πράξη από μέρους της Kate: να χαρίσει τα μαλλιά της τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα πετούσε», έγραψε η Sunday Express και πρόσθεσε: «Τα μαλλιά στάλθηκαν έχοντας ένα άλλο όνομα έτσι ώστε να μην γίνει γνωστό ότι πρόκειται για τα μαλλιά της Kate. Απλώς πίστεψαν ότι ήταν μαλλιά από γυναίκα που τα έκανε δωρεά από το Kensington».

Εν τω μεταξύ, το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμη αλλά ελάχιστη σημασία έχει. Αυτό που έχει πραγματική σημασία είναι αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο!

READ more