Ο προσωπικός makeup artist της JLO λανσάρει 26 νέα κραγιόν και lipgloss με έμπνευση από εκείνη!

Ο Scott Barnes είναι ο προσωπικός makeup artist της JLO για μια ζωή, από τότε που η JLO ήταν η… Jenny from the block. Επίσης, είναι ο ίδιος άνθρωπος που καθιέρωσε το signature μακιγιάζ της και αυτή την τέλεια λάμψη και το bronzing αποτέλεσμα όχι μόνο στο πρόσωπό της αλλά και σε όλο το σώμα της (το Body Bling, ένα προϊόν για super λάμψη είναι το μυστικό της, φέρει την υπογραφή του Scott Barnes και θα το βρεις αποκλειστικά στην Make Me Up).

Το μεγάλο νέο σε σχέση με τον προσωπικό της makeup artist αλλά και εκείνη, κατά έναν τρόπο, είναι πως ο Scott Barnes μόλις δημιούργησε μια σειρά από προϊόντα χειλιών, 26 στο σύνολό τους, για ματ ή πολύ, πολύ λαμπερό αποτέλεσμα ανάλογα με αυτό που θες.

Τα προϊόντα χειλιών λέγονται Lip Fetish Matte και Flossy Glossy και είναι εμπνευσμένα (και τα δύο) από την ίδια την Jennifer Lopez. Συγκεκριμένα, για αυτά ο Scott Barnes είπε στο αμερικάνικο Allure: “Με την Jennifer έχω κάνει επτά ταινίες οπότε ξέρω τι δείχνει καλά στην κάμερα!”. Άρα, τα συγκεκριμένα κραγιόν είναι ιδανικά για τα Zoom meetings σου, τα Skype call, τις selfie και τα stories που ανεβάζεις.

https://www.instagram.com/p/B76ND81JMak/

Σύντομα, θα σου έχουμε περισσότερα νέα για το πότε θα έρθουν και στην Ελλάδα από την Make Me Up αλλά μέχρι τότε κράτησε και μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη: “Ζήτησα από τα αργαστήρια να μυρίζουν s’mores (ένα παραδοσιακό γλυκό με μπισκότα που σερβίρεται στα summer camp στην Αμερική) οπότε κάθε φορά που το χρησιμοποιώ στο μακιγιάζ μου, μου ξυπνάει υπέροχες, καλοκαιρινές αναμνήσεις!”, είπε ο ίδιος.

 

 

Read More

And More