Ο πρώτος μαραθώνιος ομορφιάς είναι γεγονός! Τρέχουμε με την Shiseido για καλό σκοπό!

Απεχθάνομαι τα κλισέ αλλά πιστεύω στο εξής: η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Και λατρεύω και τις εταιρίες που πρεσβεύουν κάτι αντίστοιχο, είναι εκείνες που θα βρεις στα ντουλάπια του μπάνιου μου.

Κι έχω δει την ομορφιά να πηγάζει από μέσα μας κάθε φορά που κάνω κάτι καλό και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο χαμόγελο των άλλων. Θέλεις να το δεις κι εσύ να συμβαίνει; Τότε ξέρω πού πρέπει να συναντηθούμε!

Η Shiseido, το brand που πρεσβεύει ακριβώς αυτό, διοργανώνει τον πρώτο μαραθώνιο ομορφιάς για καλό σκοπό και σου παραθέτω όλες τις λεπτομέρειες!

Τρέχουμε για καλό σκοπό!

Υποστηρίζοντας δυναμικά ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, η εταιρεία καλλυντικών Shiseido με περισσότερα από 140 χρόνια στο χώρο της περιποίησης, σας προτρέπει να αναδείξετε την εσωτερική σας ομορφιά μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Το 1ο ’’Shiseido Run for Beauty’’ διοργανώνεται την Κυριακή 12 Ιουνίου στη Γλυφάδα και σας προσκαλεί να μοιραστείτε τη μοναδική αυτή εμπειρία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Σε μια γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό και σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία της Γλυφάδας , η Shiseido και ο Δήμος Γλυφάδας προσκαλούν γυναίκες και άντρες να ενώσουν με πάθος τις δυνάμεις τους, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης μέσα από την αναμενόμενη αθρόα συμμετοχή του κοινού είναι να προσφερθούν δωρεάν πρωινά γεύματα σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής, μέσω του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Oι άρτια εκπαιδευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της Shiseido και τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center, θα είναι εκεί για να σας προσφέρουν ένα Υπέροχο Ταξίδι Ομορφιάς, με αποκλειστικό ’’Running Partner’’ τη νέα αντηλιακή σειρά Shiseido Wet Force Suncare. Συγχρόνως θα σας προτείνουν τα πιο εύχρηστα tips για την τέλεια φροντίδα της επιδερμίδας σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τον υπέροχο ελληνικό ήλιο, απόλυτα προστατευμένοι.
Η Folli Follie υποστηρίζοντας έμπρακτα τη συνύπαρξη της ευγενούς άμιλλας με την ομορφιά και το στυλ και έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της πιο λαμπερής πλευράς κάθε γυναίκας, θα εξασφαλίσει την ακριβή χρονομέτρηση με τα εντυπωσιακά ρολόγια της νέας συλλογής Μatch Point, ως Official Timekeeper του αγώνα. Παράλληλα φιλοτεχνεί και υπογράφει τα βαρύτιμα μετάλλια των συμμετεχόντων.

Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο www.shiseidobeauty.gr

Read More

And More