O star του Υou Τube, James Charles, έχασε μέσα σε λίγα 24ώρα 2,5 εκατομμύρια followers!Δες γιατί

Αν και μόλις 19 χρονών, ο James Charles είχε σχεδόν 17 εκατομμύρια followers στο You Tube χάρη στα βιντεάκια του για το μακιγιάζ. Τα 17 εκατομμύρια όμως, έγιναν λιγότερο από 14 σε μόλις λίγα 24ώρα και συνεχίζουν να πέφτουν. Ειδικότερα, από περίπου 16,5 εκατ. συνδρομητές πριν από λίγες μέρες, ο αριθμός των followers του James Charles έχει πέσει στα 13,9 εκατομμύρια και η πτώση συνεχίζεται ακάθεκτη!

Όλα αυτά, εξαιτίας του βίντεο που ανάρτησε μια διάσημη beauty vlogger και φίλη του στο YouTube, με το οποίο τον ξεσκεπάζει.

https://www.youtube.com/watch?v=PoVZg4KjRxU

Η 37χρονη Tati Westbrook δημοσίευσε ένα video διάρκειας 45 λεπτών μέσα από το οποίο αποκαλεί τον πρώην προστατευόμενο της «αχάριστο», «εκμεταλλευτή» και «σεξουαλικό αρπακτικό», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μαζική αποχώρηση των follower του νεαρού make up artist.

Ο ίδιος ο Charles, απάντησε με δικό του βίντεο, όπου δακρυσμένος, ζητούσε συγγνώμη από την μέντορα και φίλη του Westbrook, γνωστή στον χώρο του You Tube ως Glam Life Guru.

https://www.youtube.com/watch?v=9ws6nxMk6I0

Μάλιστα, μέσα στους followers που έχασε ο Charles ήταν και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι πλέον δεν τον ακολουθούν ούτε στο instagram.

Ο λόγος για όλα αυτά ήταν πως ο 19χρονος είχε προωθήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram τις βιταμίνες της εταιρείας Sugar Bear, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει ως ακατάλληλες, την ίδια στιγμή που η Westbrook λανσάρει την δική της σειρά με βιταμίνες ομορφιάς και θεώρησε ότι αυτή του η κίνηση ήταν προδοτική. Η ίδια και ο σύζυγός της είχαν βοηθήσει πολύ τον Charles στα πρώτα του βήματα, ενώ μάλιστα του είχε ζητήσει να της κάνει το νυφικό μακιγιάζ την ημέρα του γάμου της.

Η Westbrook είναι από τις πρώτες make up gurus του You Tube και χαίρει μεγάλου σεβασμού στον χώρο.

Αυτό όμως, που φαίνεται να σόκαρε πιο πολύ τον κόσμο είναι το γεγονός πως η 37χρονη αποκάλεσε τον Charles, “σεξουαλικό αρπακτικό” εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Είπε μάλιστα, στο βίντεό της πως ο 19χρονος που είναι ανοιχτά γκέι, συνήθιζε να “ρίχνεται” συνεχώς σε στρέιτ άντρες και προσπαθούσε να τους παρασύρει στο κρεββάτι με εκβιασμούς και ύπουλες συμπεριφορές.

Μεταξύ των διάσημων που έχουν κάνει unsubscribe τις τελευταίες ώρες στον James Charles είναι η Κάιλι Τζένερ, η Ντέμι Λοβάτο, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτι Πέρι και η Μάιλι Σάιρους.

Read More

And More