Οι 8 καλύτερες παλέτες του καλοκαιριού!

Είναι εκείνη η περίοδος που είσαι με το ένα πόδι στο νησί. Αλλά με το άλλο πόδι στο γραφείο (χμ!). Και έχεις εκείνη την ανάγκη από μερικές beauty αγορές που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Λοιπόν, μιας και είσαι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο του λίγο πριν κλείσω υπολογιστή- λίγο πριν φτιάξω βαλίτσες, είπαμε να κάνουμε focus στις παλέτες μακιγιάζ που θα σε πάνε από το γραφείο στο νησί. Γιατί είναι πρακτικές, τα έχουν όλα, δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σου και γιατί… δεν θέλεις κάτι που τις χρειάζεσαι, θέλεις κάτι που να θες. Και αυτές τις παλέτες τις θες!

Παλέτα με σκιές Nude Beach της The Balm, Make Me Up, €38.50. Αν δεν είναι αυτή η απόλυτη παλέτα του καλοκαιριού, τότε… ποια; Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ των ματιών σου η Nude Palette με γήινες αποχρώσεις είναι το απόλυτο must have. Μερικά από τα πολλά plus είναι ότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με βρεγμένο ή στεγνό πινελάκι, ότι έχει πολύ μεγάλη περιεκτικότητα χρώματος αλλά και ότι η συγκεκριμένη παλέτα είναι πολύ ελαφριά και λεπτή ώστε να μην πιάνει καθόλου χώρο στη βαλίτσα σου!

Παλέτα με σκιές, 4 Colour Eyeshadow Palette, Clarins, €51.44. Το καλοκαίρι α) μαυρίζουμε β) λατρεύουμε τις πιο θερμές αποχρώσεις. Αυτή η συλλεκτική παλέτα, λοιπόν, της Clarins σετάρεται τέλεια με το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Αποτελείται από τέσσερις θερμές αποχρώσεις σε σατινέ και ματ υφή με τις οποίες, όμως, μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Παλέτα με ρουζ και bronzers, Cheek Parade, Benefit, €61.00. Αν είσαι fan της Benefit (ειδικά σε αυτή την περίπτωση!) αυτή η παλέτα είναι must have γιατί συγκεντρώνει στην συσκευασία της όλες τις best seller αποχρώσεις ρουζ του brand. Σημείωσε: Hoola bronzer – Hoola lite -Rockateur – GALifornia – Dandelion και πινέλο εφαρμογής!

Eyeshadow trio, Bobbi Brown, €48.00. Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή να πειραματιστείς με το χρώμα. Και αυτές οι γαλάζιες σκιές της Bobbi Brown ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμά σου και τις βόλτες σου στο νησί. Bonus: έχουν μεγάλη περιεκτικότητα χρώματος κι έτσι με ένα πέρασμα μπορείς να έχεις τέλεια απόδοση χρώματος. Tip: πέρασε μια γραμμή στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Χωρίς κόπο έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Θα την βρεις σε δύο ακόμη, πιο ευκολοφόρετες αποχρώσεις.

Παλέτα μακιγιάζ Dinoplatz, Sephora, €39.00. Αν θέλεις στις διακοπές σου να έχεις όλα τα απαραίτητα τα οποία μάλιστα θα χωράνε και στον πιο μικροσκοπικό φάκελο που θα κρατάς μαζί σου το βράδυ στα σοκάκια, αυτό είναι το must have! Περιέχει ΒΒ, διορθωτικό, gloss και ρουζ. Σε δύο αποχρώσεις: light και medium.

Παλέτα για το πρόσωπο και τα μάτια, Master Bronze, Maybelline New York, €14.00. Μια παλέτα, τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις με τις οποίες δεν κάνεις απλώς contouring αλλά ολόκληρο το μακιγιάζ σου. Το χρησιμοποιείς και ως σκιά ακόμη και ως κραγιόν αρκεί να ταμπονάρεις την απόχρωση που θέλεις πάνω από το lip balm σου.

Παλέτα για φωτοσκιάσεις Highlite n’ Con Tour, The Balm, Make Me Up, €38.50. Εδώ και αρκετές σεζόν έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο μακιγιάζ του προσώπου, με τις φωτοσκιάσεις και το contouring. Αυτή η παλέτα, λοιπόν, είναι must have για να δώσεις στο πρόσωπό σου τρισδιάστατο αποτέλεσμα, να ανασηκώσεις τα ζυγωματικά σου και να κάνεις αυτές τις γυαλάδες. Περιέχει τέσσερις ανοιχτές αποχρώσεις για φως και τέσσερις σκούρες.

Παλέτα με σκιές White Chocolate Chip, Too Faced, Sephora, €25.90. Οι παλέτες της Too Faced είναι πολύ διάσημες. Και γιατί έχουν τέλεια απόδοση χρώματος αλλά κυρίως για τις διάσημες μυρωδιές τους. Η συγκεκριμένη έχει φτιαχτεί με πούδρα από κακάο, έχει 11 σκιές και είναι σε mini μέγεθος για να χωράει οπουδήποτε. Αλλά επαναλαμβάνω: θα την ερωτευτείς κυρίως γιατί μυρίζει κακάο!

Read More

And More