Οι beauty λεπτομέρειες από την εμφάνιση της JLO και της Shakira στο Supwer Bowl για την οποία μιλάνε όλοι σήμερα!

Αν σήμερα το πρωί έκανες ένα πρόχειρο scroll down στο instagram δεν γίνεται να μην έπεσες πάνω σε πολλές και πολύ χορταστικές εικόνες από την Jennifer Lopez και την Shakira που έδειχναν την εμφάνισή τους στο ημίχρονο του Super Bowl. Επίσης, δεν γίνεται να μην έπεσες πάνω σε αυτό…

https://www.instagram.com/p/B8FziMcAIEC/

H Jennifer Lopez και η Shakira, λοιπόν, έγραψαν χθες (beauty) ιστορία με την εμφάνισή τους στο Super Bowl αφού ήταν πρώτη φορά που δύο Λατίνες star εμφανίζονταν μαζί σε αυτό το huge αθλητικό γεγονός, μεταφέροντας και οι δύο on stage το signature beauty look τους.

Αυτό για την Jennifer Lopez σήμαινε μακριά μαλλιά με loose κυματισμούς από τον Chris Appleton, super glowing makeup από τον Scott Barnes ο οποίος δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας προϊόντα Marc Jacobs Beauty αλλά και εκθαμβωτικά μανικιούρ, δύο στο σύνολό τους, από τον Tom Bachik: ένα με Swarovski για το show και ένα με έμπνευση από τον οίκο Versace για το after party! Παρακάτω, μερικά από τα info του

https://www.instagram.com/p/B8FjQnrgv6r/

https://www.instagram.com/p/B8F2DuUngn0/

Όσο για την Shakira και εκείνη διατήρησε το signature beauty look της με μακριά κυματιστά μαλλιά, και κόκκινο glitter στα μάτια, όμοιο με αυτό του ρούχου της.

Η Jennifer Lopez, λοιπόν, και η Shakira έγραψαν αναμφισβήτητα beauty ιστορία. Γιατί σε ένα ποδοσφαιρικό event έκαναν τους πάντες να μιλούν για νύχια, μακιγιάζ και μαλλιά!

 

Read More

And More