Οι beauty συνήθειες των διασήμων στην καραντίνα που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε!

Η καραντίνα μας απέδειξε ότι εμείς και οι διάσημοι έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζαμε! Πάρε για παράδειγμα την Chiara Ferragni η οποία, για δες (!), καθαρίζει το σπίτι της ακριβώς όπως κάνεις κι εσύ κι εγώ 479 φορές αυτές τις μέρες. PS: το παρακάτω βίντεο είναι απολαυστικό!

https://www.instagram.com/p/B-MhO3oqdfE/

Σε ότι έχει να κάνει 1) με την καραντίνα 2) με τους διάσημους 3) με εμάς 4) με την ομορφιά είναι ότι μοιραζόμαστε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζαμε. Γιατί κι εκείνοι μένουν σπίτι τους και κάνουν μάσκες, γιατί κι εκείνοι έχουν θέμα με την αφυδάτωση των χεριών από το συνεχόμενο πλύσιμο και προσπαθούν να βρουν λύσεις, γιατί έρχονται ώρες που κι εκείνοι βαριούνται μες στο σπίτι τους και κάνουν τα λάθος beauty πράγματα που τελικά μετανιώνουν. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα απολαυστικότερα beauty rituals των διασήμων εν μέσω καραντίνας που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά!

H January Jones δοκιμάζει μια peel off mask!

View this post on Instagram

Marbles: -62 (getting better)

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

H January Jones είναι από τις μεγαλύτερες beauty & wellness addicts όπως έχουμε διαπιστώσει τελευταία στο προφίλ της στο instagram. Το παραπάνω βίντεο που την δείχνει να αφαιρεί μια peel off mask είναι ένα βίντεο με το οποίο ταυτιζόμαστε απόλυτα. Γιατί αν έχεις κάνει peel off μάσκα θα πρέπει να έχεις νιώσει κι εσύ εκείνον τον φόβο ότι μπορεί και να μην βγει ποτέ ή εκείνο τον ελάχιστο αλλά υπαρκτό πόνο όταν προσπαθείς να την αφαιρέσεις!

Η Kaia Gerber με το αγόρι της κάνουν μακιγιάζ

Η Kaia Gerber είναι σε καραντίνα με το αγόρι της, Tommy Dorfman, και ένα από τα πράγματα που κάνουν εκτός από βιντεάκια για το TikTok (δεν ξέρουμε πού πήγε το μυαλό σου!), είναι να δοκιμάζουν έντονα, περίεργα, βάλε-όποιο-επίθετο-θες μακιγιάζ.

Η Drew Barrymore κάνει δουλειές στο σπίτι με γάντια- μάσκες χεριών!

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την αφυδάτωση που προκαλεί το γεγονός ότι πλένουμε τα χέρια μας 283 φορές την ημέρα. Η Drew Barrymore, όμως, βρήκε έναν άλλο πολύ έξυπνο τρόπο: κάνει τις δουλειές του σπιτιού φορώντας γάντια αλλά όχι τα κλασικά αλλά γάντια- μάσκα χεριών. Είναι εμποτισμένα με προϊόντα μαλακτικά και ενυδατικά και αν δεν έχεις μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου. Απλώς, πριν βάλεις τα γάντια μιας χρήσης βάλε από κάτω μια γενναιόδωρη ποσότητα κρέμας χεριών.

H Dua Lipa κάνει μάσκα προσώπου με το αγόρι της

View this post on Instagram

self care sundays ok

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Social distancing και για την Dua Lipa η οποία είναι απομονωμένη με το αγόρι της Anward Hadid και περνάνε τις μέρες τους κάνοντας μάσκες, καθαριστικές από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε από την εικόνα!

Η Millie Bobby Brown κάνει μάσκα και απαντά παράλληλα σε ερωτήσεις!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

while staying home rachel and i are keeping positive and doing some extra self-care ♡ @florencebymills @ultabeauty @bootsuk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mills (@milliebobbybrown) στις

H Millie Bobby Brown με την αδερφή της κάνουν peel off μάσκες και απαντούν στις ερωτήσεις. Αν τώρα αποφάσισες να δεις την πρώτη σεζόν του Stranger Things θα έχεις διαπιστώσει (διπλά!) πόσο έχει μεγαλώσει η πρωταγωνίστριά του!

Η Chrissy Teigen έκανε τη μάσκα που ζηλέψαμε περισσότερο!

Είναι αυτό το διάστημα που μπορείς να πηγαίνεις στο γραφείο (μέχρι το σαλόνι, δηλαδή), να κάνεις την δουλειά σου κάνοντας παράλληλα και μια μάσκα προσώπου και να μην σε κοιτάει κανείς περίεργα. Γιατί, μάντεψε! Δεν υπάρχει κανένας συνάδελφός σου τριγύρω. Σε αυτό το πλαίσιο μπορείς να κάνεις ακόμη και την πιο εξωφρενική μάσκα όπως αυτή που έκανε η Chrissy Teigen και την οποία ζηλέψαμε πραγματικά! Πρόκειται για μια μάσκα LED η οποία κοστίζει… 1680 δ0λάρια!

Ο Jonathan Van Ness ξύρισε τα γένια του και είναι αγνώριστος!

https://www.instagram.com/p/B-ANsggAd9P/?utm_source=ig_embed

Ο hair expert παύλα κωμικός παύλα παρουσιαστής με τα signature γένια αποφάσισε α) να κάνει κάτι δραστικό στην εμφάνισή του το οποίο β) μετάνιωσε (όπως ήταν λογικό) την αμέσως επόμενη στιγμή. Στην φωτογραφία που ανέβασε έγραψε: «Αυτός είναι ο αστυνομικός Van Ness. Μην δοκιμάσετε νέα looks στην καραντίνα (Τώρα θα ξυρίσω αυτό το πράγμα, το άφησα απλώς για να δείτε πώς είμαι)».

Read More

And More