Oι best beauty στιγμές των ελληνίδων stars το 2010! Κλέψε ιδέες!

Την χρονιά που μας πέρασε οι διάσημες ελληνίδες παρέδωσαν μαθήματα μακιγιάζ και ομορφιάς. Κάποιες από αυτές πέρασαν την τάξη με άριστα 10! Στις συγκεντρώσαμε όλες εδώ μαζί με όλα τα προϊόντα και best by step συμβουλές για να πετύχεις αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα.

Mπέτυ Μαγγίρα

Η απολυταρχία του smokey eyes ανήκει πια στο παρελθόν! Η Μπέτυ Μαγγίρα ήταν από τις πρώτες ελληνίδες που επέλεξε να φορέσει eyeliner με τον νέο τρόπο που μας δίδαξε ο Isabel Marant. Ο συνδυασμός του με κόκκινα χείλη πρόσθεσε θηλυκότητα στο total look.
Copy the look: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού είναι το κορίτσι που μας αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται υπερβολές στο make up προκειμένου να αναδείξουμε την φυσική ομορφιά μας. Eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου, ρουζ σε κοριτσίστικο ροζ και glossy χείλη είναι η επιλογή της για ένα girly μακιγιάζ που ταυτόχρονα μπορεί να δείχνει και sexy!
Copy the look: Για να δεις πώς μπορείς να αντιγράψεις αυτό το look, κάνε κλικ εδώ. Δες συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα αλλά και step by step συμβουλές.

Ελένη Φουρέιρα

Sexy λάμψεις στα ζυγωματικά που υποδηλώνουν υγεία, τολμηρό βλέμμα ντυμένο με ψεύτικες βλεφαρίδες και glossy χείλη είναι η επιλογή της Ελένης Φουρέιρα που θεωρεί το 2010 την χρονιά της και όχι άδικα! Φυσικά πόντους sex apeal προσθέτουν και τα πλούσια και σγουρά μαλλιά της. Αν δεν έχεις αντίστοιχου τύπου μαλλιά κινήσου σε sexy κυματισμούς με ελαφρώς “χαλασμένο” αποτέλεσμα ή ένα ponytail με όγκο στην κορυφή που κάνει πιο rock.
Copy the look: Για να δεις πώς μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ το look της Ελένης Φουρέιρα δες εδώ.

Τάμτα

Λατρεύουμε οτιδήποτε διαφορετικό γι’ αυτό και λατρεύουμε την Τάμτα η οποία φροντίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε εμφάνισή της. Πέρα από το hair styling, εδώ μας αρέσει πολύ και ο συνδυασμός της κεραμιδί σκιάς με την μαύρη. Αν έχεις βαρεθεί να επαναλαμβάνεσαι, τότε σίγουρα αυτό το look είναι ξεχωριστό!
Copy the look: Εδώ θα βρεις όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου για να κάνεις copy σε αυτό το look.
Υβόννη

Η Υβόννη ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2010. Είναι όμορφη, είναι εντυπωσιακή και το μακιγιάζ της μας αρέσει πολύ! Σε αυτή την εμφάνιση έχει επιλέξει χρυσή σκιά στην εσωτερική κόγχη του ματιού, μαύρο περίγραμμα και σκουρότερη σκιά τραβηγμένη ανοδικά στην εξωτερική γωνία.
Copy the look: Για να δεις πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ της Υβόννης κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More