Οι celebrities δημιουργούν τις δικές τους beauty σειρές και αλλάζουν τα δεδομένα

Τα τελευταία χρόνια οι stars μαζί με φωτογραφίσεις, γυρίσματα, ηχογραφήσεις και την έντονη παρουσία τους στα social media αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και στην beauty βιομηχανία δημιουργώντας τις δικές τους σειρές. Την αρχή έκαναν φυσικά οι αδερφές Kardashian-Jenner με τεράστια επιτυχία με την Kylie να αναδεικνύεται στην νεότερη γυναίκα που μπήκε στη λίστα Forbes ως η πρώτη billionaire. 

Ακολούθησαν οι Victoria Beckham, Rihanna και Jennifer Lopez. Οι ειδικοί λένε πως η πανδημία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ώστε ακόμη περισσότερες να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Ταινίες και shows δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν και έπρεπε να αυξήσουν το εισόδημα τους από τη μία και να αποκτήσουν μια νέα ασχολία από την άλλη. Και κάπως έτσι το beauty έχει ένα νέο προφίλ με τη διασημότερη υπογραφή ever. 

Στη λίστα προστέθηκαν τώρα και οι Jennifer Aniston, Ariana Grande, Ellen DeGeneres Vanessa Hudgens, Madison Beer και Priyanka Chopra. Και στη συνέχεια θα δεις όλες τις λεπτομέρειες. 

Lolavie: Πρόκειται για τη σειρά μαλλιών της Jennifer Aniston. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η star στα μαλλιά της. Τα hair looks της άλλωστε είναι εμβληματικά και δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης και styling που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Ξεκίνησε με μια φόρμουλα σε μορφή σπρέι που ξεμπερδεύει και περιμένουμε τη συνέχεια που θα είναι σίγουρα άκρως ενδιαφέρουσα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

Kind Science: Η Ellen Degeneres είναι ίσως η τελευταία που θα φανταζόσουν αλλά ναι, λάνσαρε μια σειρά περιποίησης για όλους τους τύπους επιδερμίδας, σε συνεργασία με την βετεράνο στην βιομηχανία της ομορφιάς Victoria Jackson. Ονομάζεται Kind Science και αποτελείται από προϊόντα που χαρίζουν λάμψη και παράλληλα λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η Degeneres μάλιστα στην συνέντευξη τύπου του λανσαρίσματος είπε με το γνωστό της χιούμορ πως τα προϊόντα της μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από κορίτσια που πηγαίνουν στο Νηπιαγωγείο μιας και είναι vegan και απόλυτα φυσικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KS By Ellen DeGeneres (@kindscience)

R.E.M.: Η Ariana Grande ξεκίνησε με το λανσάρισμα αρωμάτων που έφεραν την υπογραφή της και αποφάσισε να συνεχίσει με το δεύτερο αγαπημένο της που είναι το μακιγιάζ. Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας σειράς εμπνευσμένης από τα 50’s, 60’s και 70’s. Glam και κομψή μαζί, η make up collection R.E.M.Beauty είναι ρετρό και ήδη πολύ επιτυχημένη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Anomaly: Και η Priyanka Chopra αποφάσισε να λανσάρει μια σειρά μαλλιών με clean φόρμουλες και πολύ οικονομική. Το conditioner είναι το star product κι εκείνο που λατρεύει η ίδια και δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Η σειρά ολοκληρώνεται με σαμπουάν και προϊόντα για έξτρα όγκο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Know Beauty: Οι Vanessa Hudgens και Madison Beer συνεργάζονται δημιουργώντας μια “έξυπνη” σειρά περιποίησης εμπνευσμένη από το DNA κάθε γυναίκας, όπως οι ίδιες λένε και αποτελείται από 17 προϊόντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KNOW Beauty (@knowbeauty)

Κρέμες ενυδάτωσης προσώπου και ματιών, μάσκες αποτοξίνωσης αλλά και προϊόντα καθαρισμού είναι μερικές μόνο από τις φόρμουλες της σειράς. 

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποια από τα προϊόντα των αγαπημένων σου celebrities θα τα βρεις μόνο on line μιας και δεν κυκλοφορούν ακόμη στη χώρα μας. 

Read More

And More