Οι διάσημες νύφες του Δ. Γιαννέτου! Τι μας λέει για το make up και τα μαλλιά τους!

Υπάρχει εκείνη η μία μέρα που το 90% των γυναικών έχει σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια (το 10% δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα!). Και μιλάω για την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. ΄Ολες μας έχουμε φανταστεί κατά καιρούς το νυφικό μας. Αλλά αυτό δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τα μαλλιά και το make up που η καθεμία φαντάζεται!

Αφημένα κάτω με πολύ χαλαρούς κυματισμούς, πιασμένα σε sleek σινιόν, με smoky στα μάτια ή ένα φυσικό make up με λάμψεις υγείας, η κάθε νύφη έχει το δικό της στιλ. Η Κατερίνα Παπουτσάκη για παράδειγμα και η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελαν κάτι πιο χαλαρό και κοντά στο καλοκαιρινό ύφος του γάμου τους που έμοιαζε περισσότερο με party. Η Φαίη Σκορδά ήταν πολύ λαμπερή με πιο επιτηδευμένο hair look.

Και όλες οι παραπάνω μαζί με την Βασιλική Τσεκούρα, την Μαριέτα Χρουσαλά και την Καλομοίρα, αφέθηκαν με κλειστά μάτια στα μαγικά χέρια του Δημήτρη Γιαννέτου για το νυφικό make up και τα μαλλιά Εκείνης της μέρας!

Θέλεις να τις θυμηθούμε μαζί; Απλώς κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες τι μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος για την κάθε νύφη του!

Read More

And More