Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις της εβδομάδας! Plus: η πρώτη επίσημη της K. Stewart μετά τον χωρισμό!

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πολλά events και άλλες τόσες beauty αλλαγές! Και MTV Awards και Vogue Fashion Night Out και Φεστιβάλ Βενετίας και καναδυό πρεμιέρες. Όσον αφορά τις αλλαγές και αυτές δεν ήταν λίγες: ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η Rihanna έκανε pixie cut και ότι η Kristen Stewart έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Robert Patinson με τα πιο τέλεια μαλλιά που είχε ποτέ! Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν!

Kristen Stewart

H πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kristen Stewart μετά τον χωρισμό της με τον Robert Pattinson την βρίσκει σε πολύ καλό mood και ακόμη καλύτερη εμφάνιση! Ειδικά το χτένισμα που επέλεξε να κάνει στην πρεμιέρα της ταινίας On The Road στο International Film Festival του Toronto ήταν θεαματικό. Πρόκειται για ένα half up διαφορετικά πιασμένο αφού έπιασε αρχικά τις δύο πλαϊνές τούφες κι έπειτα ένα ξεχωριστό πιάσιμο στην κορυφή του κεφαλιού.
Bonus info: δες εδώ όλες τις αλλαγές που έκανε στα μαλλιά της η Kristen Stewart από το 2008.

Alexa Chung

Aπό το Fashion Night Out της Vogue δεν θα μπορούσε να λείπει η Alexa Chung και το πολύ ενημερωμένο μακιγιάζ της. Η Alexa επένδυσε σε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν βάζοντας ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.
Bonus info: έχασες επεισόδια; Τσέκαρε εδώ τις δυνατότερες τάσεις για τον Χειμώνα του ’13!

Emma Watson

Μπορεί η Emma Watson να εκτόξευσε τις μετοχές της στα ύψη όταν έκοψε τα μαλλιά της αλλά σήμερα έχει extensions τα οποία και έβαλε για τον ρόλο της σε νέα ταινία (δες εδώ λεπτομέρειες). Στα MTV Awards εμφανίστηκε με ένα girly ροζ κραγιόν και στα μαλλιά της είχε μια πλεξίδα στεφανάκι. Και φυσικά, μας αρέσουν πολύ τα πάντα καλοχτενισμένα φρύδια της!
Bonus info: Δες εδώ τις αλλαγές στην εμφάνιση της Emma Watson από όταν ήταν μικρή!

Kristen Dunst

H Kristen Dunst στην πρεμιέρα της ταινίας “On The Road” έβαλε πάνω της μια μικρή λεπτομέρεια που έδειξε όμως ότι κατέχει τις τάσεις. Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι αυτή η λεπτομέρεια; Το τσιμπιδάκι στα μαλλιά της. Όπως έχουμε πει, τα μικρά αξεσουάρ μαλλιών είναι… huge trend!
Bonus info: Δες εδώ ποιοι οίκοι μας έδειξαν αξεσουάρ μαλλιών και πώς να τα φορέσουμε.

Taylor Swift

Μπορεί η Taylor Swift να μην έχει πειράξει τρίχα από τα μαλλιά της τον τελευταίο καιρό αλλά αυτή η σταθερή της εικόνα μας αρέσει πολύ!

Rihanna

Η Rihanna και τα κοντά της μαλλιά ήταν το θέμα της εβδομάδας. Μακράν, σε ότι έχει να κάνει την ομορφιά φυσικά! Αλλά στα MTV Awards και τα νύχια της είχαν αρκετό ενδιαφέρον από μόνα τους.
Αλήθεια, εσένα σου αρέσει το νέο της κούρεμα ή την προτιμάς με κάποιο από αυτά τα μαλλιά;

Petra Nemcova

Το μοντέλο Petra Nemcova (βάλε στο βιογραφικό της ότι είναι και πρώην του Sean Penn) εμφανίστηκε στο Vogue Fashion Night Out της Νέας Υόρκης με τέλεια μαλλιά με πλεξίδα στεφάνι! Πόσο σου αρέσει; Εμένα πολύ!
How to: Κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να κάνεις ένα παρόμοιο χτένισμα αλλά εξίσου εντυπωσιακό!

Karolina Kurkova

Less is more! Και η Karolina Kurkova είναι η προσωποποίηση του moto που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Μαλλιά αφημένα κάτω και ελαφρώς ακατάστατα, σκούρα κόκκινα χείλη και φροντισμένη επιδερμίδα είναι τα μυστικά μιας πολύ ωραίας εμφάνισης.

Read More

And More