Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις της εβδομάδας! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Αυτή η εβδομάδα είχε πολλές διάσημες και άλλα τόσα κόκκινα κραγιόν! Fashion week, πρεμιέρες και το Fashion Night Out στην Αθήνα μας έδωσε πολύ τροφή για σχόλια κι άλλο τόσο υλικό για να αντιγράψουμε κι εμείς. Δες, εμπνεύσου και ψήφισε το αγαπημένο σου beauty look!

Kate Moss

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/spl438541_008.jpg

There’s only one Kate and this is Moss! Με άλλα λόγια, η Kate Moss επιβεβαιώνει τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στην κορυφή τόσα χρόνια. Για το make up της στο fashion show του Liu Jo στην Μεγάλη Βρετανία επέλεξε ένα ματ σκούρο κόκκινο κραγιόν και τράβηξε μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες για να δώσει αυτό το γατίσιο αποτέλεσμα στο βλέμμα της. Για τα μαλλιά της φυσικά και έχει επιλέξει το τελευταίο trend που είναι η πιο σκούρα ρίζα (αλλά μόνο ρίζα και όχι μήκος! Μην μπερδεύεσαι με το ombre!) και ανοιχτόχρωμη άκρη. Το συγκεκριμένο beauty trend θα το αναλύσουμε πολύ σύντομα!

Sarah Jessica Parker

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/spl438926_014.jpg

Μας έχει λείψει πολύ η Sarah Jessica Parker του Sex and The City! Αλλά ευτυχώς, που και που φροντίζει να αποχωρίζεται τις flat μπαλαρίνες της και τα καροτσάκια και να μας θυμίζει ποια πραγματικά είναι! Στο Fall Ballet Gala εμφανίστηκε με ένα πολύ πολύ sexy smokey eye και top knot.
Για να κάνεις το top knot της κάνε κλικ εδώ.
Για το smoky της υπάρχει ένα τέλειο tip. Βάλε μολύβι μέσα στα μάτια σου και πίεσε με δύναμη τα βλέφαρά σου κλείνοντάς τα. Εναλλακτικά, δες το βίντεο εδώ!

Anne Hathaway

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/Untitled(1).jpg

Μπορεί η Anne Hathaway να κούρεψε τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός ρόλου (το έκανε μάλιστα, live κατά την διάρκεια των γυρισμάτων κι εδώ μπορείς να δεις το συ-γκλο-νι-στι-κό βίντεο!) αλλά τελικά της πάει πολύ! Στο Fall Ballet Gala της Νέας Υόρκη εμφανίστηκε χωρίς υπερβολές στο make up τονίζοντας τα έντονα μήλα της, αλλά αυτό το look μας αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν θέλει υπερβολές!

Olivia Wilde

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/olivia.jpg

Στην γιορτή της Conde Nast για τα 25 χρόνια του Traveler η Olivia Wilde μας υπενθύμισε την γοητεία των nude χειλιών αρκεί να συνοδεύονται με ένα catty eye όπως αυτό! Ή αυτό που μπορείς να αντιγράψεις από αυτό το How To!

Kylie Minogue

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/kylie.jpg

Η Kylie Minogue βρέθηκε σε πρεμιέρα ταινίας με αυτό το make up. Και μπορεί οι shiny σκιές και τα γυαλιστερά κραγιόν να μπαίνουν στην άκρη καθώς τα ματ κυριαρχούν, αλλά εκείνη μπορεί να τα υποστηρίξει! Συμφωνείς;

Τόνια Σωτηροπούλου

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/toniasotiropoulou.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε από το Λονδίνο στις Νύχτες Πρεμιέρας και υποστήριξε το πιο δυνατό trend της σεζόν, τα κόκκινα χείλη! Τόνισε τα μάτια της με μάσκαρα, χτένισε τα φρύδια της ανοδικά και έκανε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Εξάλλου, το κόκκινο κραγιόν κάνει ένα μακιγιάζ από μόνο του και μπορεί να αναβαθμίσει με μια απλή κίνηση κάθε look!

Βίκυ Καγιά

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/kagia.jpg

Στο Fashion Night Out που οργανώνει η Vogue κάθε χρόνο, η Βίκυ Καγιά έδωσε το παρών. Έχοντας κι εκείνη υπόψιν της ότι το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του, είχε μια πολύ επιτυχημένη και chic εμφάνιση χωρίς υπερβολές.

Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/SEPTEMBER/21_9/pmp.jpg

Εδώ το hair look είναι που κλέβει την παράσταση! Μια βαθιά έντονη χωρίστρα με διάθεση προς τα κάτω ήταν η επιλογή της Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη για το Fashion Night Out.

Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου beauty look; Ψήφισε παρακάτω!

Read More

And More