Οι καλύτερες beauty στιγμές από τα backstage του MadWalk!

Είναι αρχή: οι backstage φωτογραφίες σε τροφοδοτούν πάντα με το καλύτερο υλικό! Στο πλαίσιο του MadWalk by Vodafone στα catwalks είδαμε το τελικό αποτέλεσμα. Όμως, πίσω από όλα αυτά υπήρξαν δεκάδες make up artists και άλλοι τόσοι hair stylists οι οποίοι επιμελήθηκαν το look των μοντέλων αλλά και των εγχώριων stars που ανέβηκαν στην πασαρέλα.

Μετά από πολύ μελέτη, συγκεντρώσαμε τα best of. Αυτό που έχω να σου πω σαν γενικό συμπέρασμα; Το make up και τα μαλλιά αυτής της σεζόν έχουν χρώμα! Πολύ χρώμα!

Οι παστέλ αποχρώσεις δεν είναι μόνο στα ρούχα. Οι σκιές της άνοιξης έχοτυν χρώματα ροζ, ανοιχτά κίτρινα, φυστικί και φοριούνται μόνες τους χωρίς περίγραμμα και κάποιες φορές χωρίς καν μάσκαρα!

Και η κίτρινη σκιά είναι μια επένδυση που θα σου κάνει απόσβεση καθώς πρόκειται να φορεθεί πολύ την άνοιξη. Προσοχή όμως: αν είσαι χλωμή κινδυνεύεις να δείχνεις περισσότερο. Φυσικά, και δεν ξεχνάμε το trick του ponytail. Όσο πιο σφιχτό είναι τόσο πιο ανασηκωμένα δείχνουν τα χαρακτηριστικά μας.

Ένα θεατρικό look που μας κάνει συνειρμούς με βασίλισσες και στέμματα. Μας αρέσει να το χαζεύουμε, όχι όμως να το φοράμε… κορώνα στο κεφάλι μας!

Θυμίζει κάτι από Zac Posen και πρόκειται για ένα look που έρχεται για να τονίσει την famme fatale που όλες έχουμε μέσα μας. Έντονα χείλη που συνδυάζονται με επίσης έντονα μάτια. Αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις (θέλεις τόλμη γοητευτική μου φίλη!) θα πρέπει να περιορίσεις την έμφαση σε ένα από τα δύο σημεία του προσώπου.

Λουλούδια και άνοιξη πάνε μαζί. Μας αρέσει πολύ η κρεπαρισμένη μπούκλα ωστόσο ταιριάζει περισσότερο σε κορίτσια με οβάλ πρόσωπο. Στο στρογγυλό τονίζει απλώς το ήδη στρογγυλεμένο σχήμα.

Τεράστιες βλεφαρίδες που θυμίζουν κούκλες. Ένα από τα μακιγιάζ που έχουμε δει πολλές φορές στα shows του Dior, ωστόσο δεν βαριόμαστε ποτέ! Το trick με το μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται θαυματουργό. Το μάτι ανοίγει και δείχνει πιο ξεκούραστο.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος επί τω έργω. Το τελικό βήμα σε κάθε μακιγιάζ μας: περισσότερη ποσότητα lip gloss στο κέντρο του κάτω χείλους κάνει τα χείλη μας να δείχνουν πιο juicy!

Oι vaque μπούκλες της Τάμτα ανήκουν στην λίστα με τα best χτενίσματα του MadWalk

O όγκος στα μαλλιά “φοριέται” πολύ. Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει τον δρόμο…

Read More

And More