Οι Kardashian- Jenner έκαναν unfollow την προσωπική τους makeup artist!

Ότι κάνουν οι Kardashian- Jenner αποτελεί τεράστια είδηση. Αν, για παράδειγμα, μια μέρα αποφασίσουν να κυκλοφορήσουν μια καρφίτσα, αυτή η καρφίτσα θα κυκλοφορήσει στην αγορά και θα γίνει sold out. Γιατί προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει στην αγορά θα έχει γίνει τεράστια είδηση. Κι αν μια άλλη μέρα αποφασίσουν να κάνουν unfollow κάποιον στο instagram, την επί χρόνια makeup artist της οικογένειας, ας πούμε, και πάλι αυτό θα αποτελέσει τεράστια beauty είδηση.

Ας σταθούμε, λοιπόν, στο δύο: οι Kardashian- Jenner αποφάσισαν να κάνουν unfollow την Joyce Bonelli η οποία επιμελούνταν το μακιγιάζ της οικογένειας πολύ πριν γίνει διάσημη.

Την beauty είδηση έγραψε το US Weekly  το οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η οικογένεια δεν της μιλάει πλέον και πως ήταν κάτι που απλώς αναπόφευκτα συνέβη με δεδομένο ότι η Joyce Bonelli και οι αδερφές Kardashian- Jenner έχουν να συνεργαστούν πάρα πολύ καιρό.

https://www.instagram.com/p/BkiWuxLlyF2/?hl=el&taken-by=joycebonelli

Από την άλλη, η πρώην makeup artist της οικογένειας ανέβασε ένα post στο instagram λίγες μέρες πριν προκειμένου να ευχηθεί στην Khloe Kardashian “χρόνια πολλά” και από την άλλη μεριά δεν υπήρξε μια ανταπόκριση.

 

Τι μπορεί να πήγε λάθος; Η Joyce Bonelli ετοίμασε την δική της σειρά μακιγιάζ. Και όταν έχεις στο πελατολόγιο σου την Kim και την Kylie προφανώς και δεν κάνεις τέτοια λάθη!

 

Read More

And More