Οι κρέμες για το λαιμό είναι το νέο βήμα που πρέπει να προσθέσεις στη ρουτίνα σου (ειδικά τώρα)!

Φαίνεται ότι εν μέσω καραντίνας οι μισοί κάνουν μάσκες προσώπου και οι άλλοι μισοί χαλαρωτικά αφρόλουτρα. ΑΛΛΑ υπάρχει ένα σημείο το οποίο παραμελούμε εντελώς και ειδικά τώρα δεν θα έπρεπε. Πρόκειται για τον λαιμό και προτού βιαστείς να κάνεις skip και να περάσεις γρήγορα- γρήγορα αυτές τις γραμμές να σου πω το εξής: οι περισσότεροι από εμάς περνάμε ένα μεγάλο μέρος από την ημέρα μας αυτή την περίοδο ξαπλωμένοι στον καναπέ και με scroll down στο κινητό. Ειδικά αυτή την περίοδο, λοιπόν, ο λαιμός μας είναι συνεχώς ζαρωμένος. Αυτό μεταφράζεται μακροπρόθεσμα σε πιο μόνιμες οριζόντιες ρυτίδες, αυτό που είναι γνωστό και ως… tech neck (η τεχνολογία και τα κινητά μας κάνει να… σκύβουμε!).

Τώρα, λοιπόν, περισσότερο από ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε μια κρέμα για τον λαιμό και να φροντίσουμε την περιοχή πιο εντατικά. Γιατί, όμως, μια εξειδικευμένη κρέμα; Έχουμε μια θεωρία για αυτό: όταν πληρώσεις κάτι που προορίζεται για μια συγκεκριμένη χρήση υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να το χρησιμοποιήσεις. Με άλλα λόγια: είναι πιο πιθανό να βάλεις μια κρέμα στο λαιμό σου που προορίζεται για αυτή την περιοχή παρά να “τραβήξεις” την κρέμα προσώπου προς τα κάτω. Αν πάλι έχεις πειθαρχία, είμαστε μαζί σου και σε αυτό.

Ακολουθούν οι αγαπημένες μας κρέμες και ένα τέλειο gadget!

Gel Λαιμού-Ντεκολτέ 3D Ανόρθωση, Ολική Σύσφιγξη και Lifting, Black Pine Korres. Η διάσημη σειρά Μαύρη Πεύκη Korres έχει αποκτήσει εδώ και αρκετό καιρό ένα εξειδικευμένο προϊόν για τον λαιμό αλλά και την πολύ δύσκολη περιοχή κοντά στο στήθος, εκεί όπου δημιουργούνται κάθετες γραμμές- ρυτίδες. Η συγκεκριμένη κρέμα που είναι σε μορφή gel και απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα ElastiLift 3D™, πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης και ισχυρό μείγμα πέντε πεπτιδίων με αποτέλεσμα να ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βελτιώνει τη χαλάρωση.

 

V Shaping Facial Lift Serum, Clarins, €59.00. Μια άλλη πολύ δύσκολη περιοχή του λαιμού είναι το κάτω περίγραμμα του προσώπου, εκεί όπου πολλές φορές δημιουργείται αλλά και εντείνεται το διπλοσάγονο. Ο συγκεκριμένος ορός της Clarins αναδιαμορφώνει το περίγραμμα και χαρίζει τέλειο αποτέλεσμα!

Rejuvenating Lift For Neck & Decollette, Murad, €57.00. Μια εξειδικευμένη κρέμα για την περιοχή του λαιμού που στόχο έχει να επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε αυτή την περιοχή αλλά και να ενυδατώσει, “γεμίζοντας” έτσι από μέσα αυτές τις λεπτές και αντιαισθητικές ρυτίδες.

Αντιρυτιδική κρέμα για Σύσφιξη και Lifting, Wine Elixir, Apivita. Αν δηλώνεις πειθαρχημένη μπορείς να επενδύσεις σε μια κρέμα lifting για το πρόσωπο την οποία θα “κατεβάζεις” και θα φοράς και στο λαιμό σου! Η Wine Elixir της Apivita περιέχει πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης και εκτός από το αποτέλεσμα βρίσκουμε ιδιαίτερα απολαυστική και την υφή της.

Oils Of Life Twin Ball Facial Massage, The Body Shop, €23.00. Κάτι που βοηθά πολύ την περιοχή του λαιμού και μειώνει την χαλάρωση είναι το μασάζ. Αυτό εδώ το gadget της The Body Shop είναι ιδανικό για να κάνεις μασάζ όχι μόνο σε όλο το πρόσωπο αλλά και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις καθώς και στο κάτω περίγραμμα του προσώπου κρατώντας το στο πλάι.

 

Read More

And More