Οι λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να εμπνευστείς για το επόμενό σου μανικιούρ!

Αν κοιτάξεις το κινητό μου θα βρεις περισσότερα screenshot από διάφορα πράγματα που εντοπίζω στα social παρά δικές μου φωτογραφίες. Και δεν είμαι (η) μόνη! Διανύουμε εκείνες τις εποχές της μη παρθενογέννεσης που το inspo έρχεται από το instagram και όταν θέλεις να ντυθείς κάπως, να χτενίσεις τα μαλλιά σου με έναν τρόπο ή να πάρεις ιδέες για το επόμενό σου μανικιούρ αρκεί να ξέρεις πού να απευθυνθείς.

Παρακάτω έχουμε μια λίστα από ξένους λογαριασμούς στο instagram με πολύ ενδιαφέροντα nail art. Κάνε scroll down και πάτησε follow!

@heymichellelee

Η διευθύντρια του αμερικάνικού Allure είναι από τις πιο αγαπημένες μας, έτσι κι αλλιώς! Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος, μεταξύ άλλων, με διάφορα nail art τα οποία είτε της κάνουν είτε κάνει η ίδια στον εαυτό της. Μάλιστα, έχει και ειδικό highlight “nails” όπου εξηγεί πως έχει πετύχει μερικά από αυτά τα φανταστικά μανικιούρ.

@tombachik

Είναι celebrity manicurist (ή/και ΜΑΝ-icurist, όπως γράφει στο instagram του) με ένα πελατολόγιο πολύ αξιοζήλευτο. Αρκεί να σου πω ότι συναντά την Jennifer Lopez και την Selena Gomez σχεδόν κάθε εβδομάδα για να τους φτιάξει τα νύχια. Ακολούθησέ τον για να δεις τα μανικιούρ που επιλέγουν οι διάσημες για το κόκκινο χαλί σε χορταστικό closeup. Bonus info: του έχουμε κάνει συνέντευξη και μπορείς να την διαβάσεις εδώ!

@nailsbymei

Η Mei Kawajiri, όπως είναι το όνομά της, είναι η nail artist πολλών, πολλών διάσημων it girls, όπως της Bella Hadid, της Gigi Hadid, της Lily Rose Depp και πολλών ακόμη κι ενώ τα nail art της είναι αρκετά busy, είναι και η ίδια που επανέφερε στα trends το γαλλικό μανικιούρ. Best part; Την έχω συναντήσει στη Λισαβόνα με την OPI κι εδώ μπορείς να διαβάσεις όλα όσα μου είχε πει τότε (έχει inside info και για τα διάσημα it girls που σου αρέσουν!).

@laurenladnier

Πέσαμε πάνω σε αυτόν τον λογαριασμό εντελώς τυχαία όταν η Teen Vogue έκανε regram ενός μανικιούρ. Η Lauren Ladnier είναι πρώην fashion director στα Barneys που τώρα μας δίνει έμπνευση μέσα από τα ultra stylish μανικιούρ της.

 

@imarninails

Ακόμη και αν δεν σου αρέσει το nail art δεν γίνεται να μην υποκύψεις σε αυτόν εδώ τον λογαριασμό που έγινε διάσημος για τα γραμμικά σχέδια και εκείνα που αποτυπώνουν τις υπέροχες γυναικείες καμπύλες πάνω στα νύχια.

 

@ninanailedit

Η Nina Park είναι nail artist και εκπαιδεύτρια με πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο στα νύχια που γίνεται με λουλούδια. Η Michelle Lee την λατρεύει και αυτός είναι ένας λόγος να την λατρέψουμε κι εμείς!

 

Read More

And More