Ok, let's do it!

Οι μέρες στο σπίτι είναι καλές μέρες να ανανεώσεις τις beauty γωνιές σου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε αυτό το θέμα και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Γιατί αφενός το beauty Χ deco είναι το αγαπημένο μας combo και αφετέρου γιατί αυτές οι μέρες που θα είσαι σπίτι είναι μια πολύ καλή αφορμή να το κάνεις για να περάσεις και τον χρόνο σου δημιουργικά. 

Μετά από κάμποσες ώρες στο Pinterest συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες για να αντιγράψεις ή απλώς να χαζέψεις πίνοντας τον καφέ σου!

1.Ένα άγαλμα στο στο boudoir σου; Γιατί όχι; 

Εκεί που νομίζεις ότι λίγο- πολύ τα έχεις δει όλα σε σχέση με την διακόσμηση του boudoir σου αυτή η εικόνα ανατρέπει ότι ήξερες! Χρησιμοποίησε ένα τέτοιο άγαλμα για να κρεμάσεις τα κοσμήματά σου τα οποία δίνουν πάντα πόντους στιλ σε ένα boudoir. 

2.Βάλε ειδικές θήκες στα συρτάρια σου 

Γιατί να έχεις τα καλλυντικά σου εδώ κι εκεί όταν μπορείς να τα αποθηκεύσεις μέσα στα συρτάρια σου σε ειδικές θήκες; Ρητορικό! 

3.Βάλε μια μαρμάρινη επιφάνεια 

Το μάρμαρο γράφει τέλεια στις φωτογραφίες και είναι ένα ωραίο σημείο αναφοράς για τα καλλυντικά σου. Τέτοιες μαρμάρινες επιφάνειες θα βρεις σε καταστήματα όπως το H&M Home ή το Zara Home. 

4.Στόλισε βάζα με λουλούδια 

Τα φρέσκα λουλούδια είναι πάντα μια τέλεια επιλογή. Αλλά επειδή αυτές τις μέρες δεν είναι και τόσο εύκολο να έχεις στην διάθεσή σου φρέσκα λουλούδια, μπορείς να πάρεις ωραίες μικρές γλάστρες και να τις τοποθετήσεις σε λευκά κασπώ. 

5.Επένδυσε σε ακρυλικές θήκες 

Είναι η πιο αγαπημένη μας επιλογή καθώς με τις ακρυλικές θήκες μπορείς να βρίσκεις πάντα που έχεις εκείνο το κραγιόν ή το άλλο πινέλο που έψαχνες. 

6.Βγάλε από το ντουλάπι τους ασημένιους δίσκους της μαμάς σου 

Είναι κομψοί, είναι ακριβοί και δεν υπάρχει λόγος να είναι ξεχασμένοι σε κάποιο ντουλάπι όταν μπορούν να βγουν και να στολίσουν τέλεια το boudoir σου! Και κάτι ακόμη: το να έχεις σπίτι σου σε ένα εμφανές σημείο κάτι που για χρόνια χρησιμοποιούσε η μαμά σου, σου ζεσταίνει την καρδιά!

7.Χρησιμοποίησε signature βάζα 

Δεν είναι ακριβά και μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε. Από την άλλη, αν έχεις τα skills, μπορείς να ζωγραφίσεις μόνη σου ένα βάζο.

9.Χρησιμοποίησε για θήκες τελειωμένα κεριά και κρυστάλλινα ποτήρια 

Τα κραγιόν σου και τα πινέλα σου βρίσκουν την τέλεια θέση τους μέσα σε τελειωμένα βάζα από πολυτελή κεριά ή μέσα σε κρυστάλλινα ποτήρια. Απλώς επιστράτευσε τη φαντασία σου!

10. Βάλε βιβλία για να δημιουργήσεις ανισόπεδες επιφάνειες 

Είναι πάντα ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς πάνω στο boudoir σου: σε ένα ύψος μπορείς να έχεις τα προϊόντα skincare σου, σε ένα άλλο τα προϊόντα μακιγιάζ σου και πάει λέγοντας. 

10. Επίλεξε χρώματα που κινούνται κοντά χρωματικά 

Η χρωματική ομοιομορφία δημιουργεί μια τέλεια αρμονία στο μάτι. Τακτοποίησε τα προϊόντα σου αναλόγως, λοιπόν. Το μαύρο και το χρυσό είναι ένας τέλειος συνδυασμός. 

11. Χρησιμοποίησε και περιοδικά ως βάση 

Αν έχεις συλλογές από περιοδικά αυτά θα βρουν την τέλεια θέση τους στο boudoir σου: αντί για κάποιο δίσκο μπορείς να τοποθετήσεις τα καλλυντικά σου πάνω σε περιοδικά. 

12.Καιρός να πάρεις και αυτό το cute ψυγειάκι που πάντα ήθελες 

Μήπως ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις εκείνο το mini fridge που βλέπεις παντού στο pinterest; Εμείς λέμε ναι γιατί εδώ θα βρουν την τέλεια θέση τους τα πιο αγαπημένα σου προϊόντα skincare όπως οι μάσκες, οι κρέμες ματιών ή τα jade roller. 

 

Read More

And More