Oι νέες πρωταγωνίστριες του αρώματος Chloe!

Για το άρωμα Chloe δεν έχω να πω και πολλά (φοβάμαι ότι οι λέξεις είναι λίγες για να εκφράσουν τον… παροξυσμό που σου προκαλεί!). Αρκεί, όμως, να σου πω ότι είναι από τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές, από αυτές που σου εξασφαλίζουν την υστεροφημία σου με την καλή έννοια! Παράδειγμα, το φοράς, φεύγεις από έναν χώρο και είναι σαν να εξακολουθείς να βρίσκεσαι εκεί. Παράδειγμα no 2: το φοράς και αν κάποιος το μυρίσει σε ανύποπτο χρόνο κάπου αλλού, θα ταξιδέψει η σκέψη του σε σένα (έχω δύο στα δύο!).

Το νέο, ωστόσο, για το άρωμα Chloe είναι ότι μόλις βρέθηκαν δύο νέα spokesperson τα οποία εκφράζουν απόλυτα τον χαρακτήρα του αρώματος. Πρόκειται για δύο πολύ in fashion κορίτσια, φρέσκα και δροσερά με έμφυτη chic συμπεριφορά. Ο λόγος για τις Imogen Poots και Camille Rowe Pourcheresse, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν στη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος Chloé που θα βγει στον αέρα το Σεπτέμβριο του 2011 (η είδηση όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πρόσφατη!).

Who is who


Η Imogen Poots είναι μια από τις νέες, κορυφαίες και πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς στην Αγγλία. Το 2006 πρωταγωνίστησε στην ταινία “V for Vendetta”, ένας ρόλος που της χάρισε διεθνή αναγνώριση. Το 2007 ξεχώρισε για την ερμηνεία της στην ταινία θρίλερ “28 weeks later”, που της εξασφάλισε και την υποψηφιότητά για το βραβείο της «Περισσότερο Υποσχόμενης Νέας Ηθοποιού», από την Βρετανική Ακαδημία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου. Το 2009, συμμετείχε επίσης στην ταινία “Solitary Man”, στο πλευρό του Michael Douglas και της Susan Sarandon. Αυτή τη χρονιά θα εμφανιστεί στην ταινία “Fright Night”, σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie, μαζί με τον Colin Farrell. Η υπογραφή συμβολαίου με την Coty αποτελεί την πρώτη φορά που εκπροσωπεί εμπορικά κάποιο brand.

H Camille Rowe Pourcheresse είναι μια νεαρή Γαλλίδα, μοντέλο και ηθοποιός. Την έχουν ήδη φωτογραφήσει διάσημοι φωτογράφοι όπως οι Karl Lagerfeld, Bruce Weber, Paolo Roversi και Jean Baptiste Mondino. Επίσης, ο ανερχόμενος Romain Gavras τη σκηνοθέτησε στο πλευρό του Vincent Cassel για την ταινία του, “Our day will come”, το 2010.
Αυτά τα δύο ταλαντούχα κορίτσια, ηλικίας 21 ετών, με ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας και μεταδοτικό δυναμισμό, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφημιστική καμπάνια, υπό τη διεύθυνση των Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Είμαι πραγματικά υπερήφανη για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη φανταστική καμπάνια, που διαφημίζει διαφορετικές γυναικείες προσωπικότητες», δήλωσε η Imogen Poots. Η Camille Rowe Pourcheresse επίσης δήλωσε: «αισθάνομαι μεγάλη τιμή που η Coty με επέλεξε για να εκπροσωπήσω ένα άρωμα-σύμβολο, όπως το Chloé.»
«Οι Imogen Poots και Camille Rowe Pourcheresse θα εκπροσωπήσουν τέλεια το άρωμα-σύμβολο και διαχρονικό Chloé. Ενσαρκώνουν και οι δύο τη γυναίκα Chloé, η κάθε μία με το δικό της τρόπο: Η Imogen εκφράζει τη φυσική και νεανική πλευρά της γυναίκας Chloé, ενώ η Camille τη γοητευτική και μοντέρνα πλευρά της», δήλωσε η Françoise Mariez (SVP International European Marketing Licenses, Coty Prestige).

Δες το βίντεο με τα δύο νέα αγαπημένα κορίτσια του αρώματος Chloe!



Let’s talk about it! Λοιπόν, πώς σου φαίνονται τα δύο νέα κορίτσια του αρώματος Chloe; Ποιες άλλες πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να το εκπροσωπήσουν; Το έχεις μυρίσει ποτέ; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More