Οι New York Times αποκάλεσαν το κούρεμα της Karlie Kloss “κούρεμα της χρονιάς”! Και είναι μόνο Φεβρουάριος!

Ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά αυτό το hair trend πρέπει να μπει πολύ καλά στο μυαλό σου! Βεβαίως, δεν φταίω πάντα εγώ! Είναι που οι New York Times αποκάλεσαν το κούρεμα της Karlie Kloss κούρεμα της χρονιάς. Και είναι μόνο Φεβρουάριος!

Το story στο έχουμε ξαναγράψει εδώ: η Karlie Kloss έκοψε τα μαλλιά της σε μια φωτογράφιση της Vogue κι έκτοτε έχουμε δει πολλά τέτοια κεφάλια να ξεφυτρώνουν παντού (δες εδώ ποιες άλλες το έκαναν!). Η Vogue αποκαλεί το ολοκαίνουριο κούρεμα της Karlie, Chop, ενώ κάποιοι άλλοι το ονομάζουν Karlie cut (κατά το Rachel cut, το κούρεμα της Jennifer Aniston στα “Φιλαράκια”).

Ο κομμωτής της, πάντως, Garren Defazio είπε ότι σκοπός αυτού του haircut είναι να είναι ευκολοφόρετο. Άρα, η τάση πέρα από το ίδιο το Karlie haircut είναι και οτιδήποτε άλλο δίνει χώρο στην φυσική υφή και τύπο των μαλλιών μας. Σταμάτα, λοιπόν, να ισιώνεις τα μαλλιά σου! Παίξε με ό,τι έχεις και όχι απαραίτητα με την πρέσα!

“Η Karlie έχει ξετρελαθεί. Απλώς λούζει τα μαλλιά της, φοράει μάσκαρα, κραγιόν και φεύγει. Πολλές φορές δεν τα στεγνώνει καν!”, είπε ο κομμωτής της.

Πράγματι! Όμως, υπάρχει ένα beauty dadget που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το Karlie αποτέλεσμα. Ok, υπό αυτή την προϋπόθεση: να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου για να ζητήσεις αυτό το κούρεμα.

Όσον αφορά το styling, το μόνο που χρειάζεται είναι να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε τούφες και να ψεκάσεις κοντά στην ρίζα ξηρό σαμπουάν (εδώ θα βρεις όλα τα info για το τι είναι ξηρό σαμπουάν). Έπειτα να χτενίσεις, να τινάξεις τα μαλλιά σου και θα έχεις πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρόσφατα δοκίμασα και αγάπησα το ξηρό σαμπουάν Fresh Dust από την σειρά techni art της L’Oreal Professionnel (€13.30). Ακόμη και αν δεν έχεις το Karlie cut (είναι η μόνη φορά που εύχομαι να είχα σπαστά μαλλιά. Αν εσύ έχεις, θα σου πρότεινα να μην το σκεφτείς καθόλου!) όπως εγώ, μπορείς πάντα να το χρησιμοποιείς για να δώσεις όγκο ή εκείνες τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να λουστείς!

PS: Το Karlie cut έχει ακόμη πολύ υλικό! Έρχεται άρθρο με όλες τις λεπτομέρειες για να πας διαβασμένη στο κομμωτήριο!

Read More

And More