Οι νικήτριες του διαγωνισμού Le Hammam!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού Le Hammam! | tlife.gr

Από την πρώτη στιγμή που το ανακαλύψαμε το Le Hammam έγινε το αγαπημένο μας spot ομορφιάς (το τεκμήριο εδώ!). Θεραπείες ομορφιάς που μας μεταμορφώνουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μας χαλαρώνουν και το καλύτερο μας αδειάζουν το μυαλό (στα δύσκολα η πρώτη σχεδόν υποσυνείδητη αντίδραση είναι να κλείσουμε ραντεβού!).

Αν βρίσκεσαι σε mood ανανέωσης, αν οι διακοπές σου βρίσκονται μακριά και θέλεις κάτι να σε χαλαρώσει μέχρι τότε ή αν απλώς θέλεις να ζήσεις την απόλυτη beauty εμπειρία σε έναν exclusive χώρο, το TLIFE και το αγαπημένο σου Le Hammam σου δίνουν την ευκαιρία!

Τι κερδίζω;
Δήλωσε τώρα συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μια από τις δύο θεραπείες Rituel Hammam Royal Shirodhara αξίας €129. Πρόκειται για μια ολόκληρη ιεροτελεστία η οποία (και για να σου ανοίξουμε την διάθεση!) περιλαμβάνει τα εξής:
– Αρωματικό ατμόλουτρο – χαμάμ, που βοηθά την βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού και του δέρματος.
– Παραδοσιακή Μαροκινή απολέπιση σε ζεστό πέτρινο κρεβάτι με μαύρο σαπούνι και ειδικό γάντι του Κέσσα, που εφαρμόζεται με δυναμικό μασάζ και αφαιρεί τοξίνες και λιπαρότητα από το δέρμα χαρίζοντας εξαιρετική λάμψη και ζωντάνια.
– Mασάζ Shirodhara με ζεστό μείγμα από αιθέρια έλαια και ανατολίτικο σανδαλόξυλο που ρέει αργά και σταθερά στο κέντρο του μετώπου στο τρίτο μάτι ξεμπλοκάροντας το 6° chakra.
– Η ροή συνεχίζεται ξεμπλοκάροντας όλα τα chakras και ολοκληρώνεται με μασάζ κεφαλής, προσώπου, ηλιακού πλέγματος (κοιλιακή χώρα) και πλάτης.
Διάρκεια: 90΄λεπτά.

Που δηλώνω συμμετοχή και άλλες λεπτομέρειες!
Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011 και θα κρατήσει μέχρι και την Τρίτη 19 Ιουλίου. Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν μέσα από την στήλη του beauty οι δύο μεγάλες νικήτριες που θα κερδίσουν την παραπάνω θεραπεία. Όσον αφορά την διαδικασία του διαγωνισμού; Είναι πολύ εύκολη! Απλώς, κάνε κλικ εδώ και συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού!
Κατόπιν κλήρωσης οι μεγάλες τυχερές του διαγωνισμού του Le Hammam είναι οι:
– Ιωάννα Σελίνα
-Παπαϊωάννου Βασιλική
Οι νικήτριες θα ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

READ more