Οι πιο αγαπημένες μας beauty στιγμές από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου!

Στην εβδομάδα μόδας μπορείς να δεις ρούχα που θα φορέσεις δύο σεζόν μετά και μακιγιάζ/μαλλιά που μπορείς να υιοθετήσεις asap. Επειδή εδώ είμαστε μια beauty στήλη θα κάνουμε focus στο δεύτερο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας beauty looks από το Milan Fashion Week που μπορεί να αντιγράψεις κι εσύ γιατί είναι άκρως φορέσιμα ή να θαυμάσεις στην περίπτωση που είναι κάμποσο πιο εκκεντρικά. Ιδού!

Prada

Για το show του οίκου Prada συνεργάστηκαν δύο κορυφαία ονόματα στον κόσμο της ομορφιάς: η Pat McGrath και ο Guido Palau. Η πρώτη δημιούργησε αλαβάστρινες επιδερμίδες και έκανε focus στα μάτια με δύο ευθείες γραμμές κατά μήκος του socket, δηλαδή του κόκκαλου του ματιού. Ο δεύτερες επένδυσε σε θεαματικά στέμματα που μας έφερναν στο νου το Game of Thrones.

Gucci

Αν έχεις δει The Hills αυτό το μακιγιάζ που δημιούργησε ο Thomas de Kluyver για λογαριασμό του οίκου Gucci θα σου φέρνει στο νου την Lauren Conrad και τα iconic δάκρυά της που έτρεχαν μουντζουρώνοντας το πρόσωπό της με μάσκαρα. Το look ολοκληρώνονταν από κάποια headpieces και αλυσίδες που προσέθεταν στο τελικό αποτέλεσμα ένα touch glam διάστασης.

Moschino

O hairstylist Paul Hanlon ήταν υπεύθυνος για αυτές τις… wild περούκες που είδαμε στο catwalk του οίκου ώστε τα μοντέλα να θυμίζουν κάτι από Μαρία Αντουανέτα. Όσο για το μακιγιάζ, ο Tom Pecheux δημιούργησε ροδαλά μάγουλα, υγιείς επιδερμίδες και μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner με έμφαση στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Fendi

Ο ταλαντούχος κύριος Sam McKnight δημιούργησε για λογαριασμό του οίκου Fendi 54 τέτοια updo τα οποία, όπως έγραψε στο instagram, ήταν εμπνευσμένα από μια επίσκεψη στον φούρνο αφού τα updos αυτά θύμιζαν κουλουράκια, ψωμάκια- πλεξούδες και cinnamon swirls. “Having fun with a bun” είναι το μότο του. Και με μηδέν θερμίδες.

Etro

Η αλαβάστρινη και υγιής επιδερμίδα σεταρισμένη με αντίστοιχα effortless και υγιή μαλλιά ήταν το ζητούμενο στον οίκο Etro. Για να το αντιγράψεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις ένα καλό κρεμώδες ρουζ στο χρώμα της υγείας και ένα υγρό highlighter. Glow girl! Glow!

Missoni

Στον οίκο Missoni τα μαλλιά ήταν πλούσια, λαμπερά, μακριά και υγιή με χωρίστρα στη μέση ενώ το μακιγιάζ στηρίχθηκε στις ginger αποχρώσεις με την σωστή σκιά τοποθετημένη περιμετρικά των ματιών και ένα κραγιόν σε αντίστοιχο τόνο.

Dolce & Gabbana

Οι γυναίκες Dolce & Gabbana έχουν ένα signature beauty look που τις κάνει αναγνωρίσιμες από μέτρα μακριά. Και σε αυτό το show, λοιπόν, δεν έλειψε η θηλυκότητα η οποία αποδόθηκε με eyeliner, έντονες βλεφαρίδες, ένα κόκκινο κραγιόν και μαλλιά φυσικά και με αρκετό όγκο.

Giorgio Armani

H Linda Cantello, international makeup artist του οίκου Giorgio Armani, δημιούργησε ένα beauty look το οποίο στηρίχθηκε στο παιχνίδι με το φως και τις σκιές. Για να δημιουργηθούν αυτές οι υπέροχες επιδερμίδες, οι επιδερμίδες των μοντέλων προετοιμάστηκαν με το Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm ώστε να είναι ενυδατωμένα σε βάθος και έπειτα από πάνω τοποθετήθηκε είτε το Designer Lift Foundayion είτε το Power Fabric Foundation εκεί που οι επιδερμίδες ήταν πολύ λιπαρές. Το contouring έγινε με το Neo Nude A-Contour στις αποχρώσεις 20 και 21 ανάλογα με τον τον τόνο της επιδερμίδας και το Luminous Silk Concealer στην απόχρωση no 2 το οποίο φορέθηκε ως highlighter.

Versace

Το signature στοιχείο στο show του οίκου Versace ήταν το γεγονός ότι όλα τα μοντέλα είχαν το ίδιο χτένισμα με τις χαμηλές sleek κοτσίδες, τις βαθιές χωρίστρες και τις αφέλειες από την μέσα μεριά.

Read More

And More