Οι πιο iconic selfie που έχουν ανεβάσει Ελληνίδες και ξένες διάσημες χωρίς μακιγιάζ!

Έχουν πρόσβαση στους top makeup artist και στους καλύτερους hair stylist. Κάποτε, στην ζωή Π.Ι. (aka προ ίνσταγκραμ) δεν θα περιμέναμε ποτέ να τους δούμε χωρίς μακιγιάζ, εκτός αν μέναμε μαζί τους στο ίδιο σπίτι. Ευτυχώς, όμως, τα social κατέβασαν τους διάσημους από τον ακριβοθώρητο θρόνο τους, τους έκαναν πιο γήινους κι έτσι μπορούμε κι εμείς πλέον να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση γιατί να, εμείς κι εκείνοι έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από ότι νομίζαμε!

Με λίγα λόγια: οι διάσημες και οι no makeup selfie τους είναι το αγαπημένο μας θέμα! Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε μια τέτοια φωτό λίγες ώρες πριν και στα δικά μας μάτια αυτή ήταν η τελειότερη αφορμή για ένα τέτοιο θέμα! Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις πιο iconic selfie χωρίς μακιγιάζ Ελληνίδων και ξένων διάσημων και στις παρουσιάζουμε!

Lady Gaga

Πριν δύο χρόνια δεν θα περιμέναμε ποτέ να δούμε την Lady Gaga χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και μετά μπήκε στην ζωή της ο Bradley Cooper και τα άλλαξε όλα! Σε συνέντευξή της παλιότερα η ίδια είχε δηλώσει ότι στο πρώτο γύρισμα του “A star is born” ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας πήρε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και της αφαίρεσε ακόμη και την πολύ ελαφριά βάση που είχε. Αυτή εδώ η selfie τραβήχτηκε λίγο πριν τα Όσκαρ και λίγο πριν η Lady Gaga παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο. Η επιδερμίδα της δε, δείχνει τόσο υπέροχη που το 18 καρατίων Tiffany necklace το παρατηρείς σε δεύτερο χρόνο!

Από το 2000 που συμπρωταγωνίστησαν στους Άγγελους του Charlie η Drew Barrymore και η Cameron Diaz είναι αχώριστες. Εδώ σε μια selfie από μια ακόμη μέρα που αποφάσισαν να περάσουν μαζί. Το hashtag #SUNSCREENALWAYS είναι η απάντηση στο γιατί οι επιδερμίδες τους είναι τόσο τέλειες. Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και γιατί η αντηλιακή που φορούν κάθε μέρα τις προστατεύει από την φωτογήρανση, τον no1 παράγοντα γήρανσης!

Κάτια Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη μας ευχήθηκε καλή εβδομάδα ανεβάζοντας αυτή την no makeup selfie που βλέπεις εδώ. Το hashtag που χρησιμοποίησε ήταν “όταν το φως είναι υπέροχο”. Και ναι, το σωστό daylight βοηθάει να βγάλεις μια τέλεια φωτό αλλά όταν έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά η ωραία λήψη είναι μονόδρομος.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει μια effortless προσέγγιση στην ομορφιά που μας αρέσει πολύ. Επίσης, έχει πάντα και… υπέροχες πόζες! Αυτή, λοιπόν, είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας no makeup selfie γιατί μεταφέρει και όλη την ανεμελιά του καλοκαιριού!

“Απλώς δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να βγάλω καμία selfie” έγραψε κάτω από αυτή την φωτογραφία η Eva Mendes. Παρόλα αυτά κατάφερε να αναδείξει στο έπακρο την ομορφιά της ή, όπως έγραψε και ένας fan της, δείχνει υπέροχη με ή χωρίς makeup!

Hailey Bieber

Η μεγαλύτερη έκπληξη στις selfie χωρίς μακιγιάζ που ανεβάζουν οι διάσημες είναι ότι αποκαλύπτονται από κάτω οι υπέροχες φακίδες τους. Και ναι, φακίδες έχει και η Hailey Bieber οι οποίες αποκαλύπτονται κάθε φορά που αποφασίζει να μην φορέσει το αγαπημένο της makeup, aka το Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick από Bare Minerals.

Kesha

Αυτή ήταν η πρώτη φωτό που ανέβασε η Kesha για την νέα χρονιά γράφοντας από κάτω: “Να αφήσω τις φακίδες μου να αναπνεύσουν!”. Και ήταν το καλύτερο beauty resolution που έκανε ποτέ κανείς! Ζήτω στην φυσική ομορφιά!

Αυτή η selfie της Millie Bobby Brown θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι η σειρά skincare Florence by Mills κάνει πράγματι δουλειά. Το μοναδικό, ίσως, default: στην σειρά της 15χρονης δεν υπάρχει αντηλιακή αλλά ελπίζουμε να προσθέσει μια το συντομότερο!

… Και αυτή εδώ η selfie της Priyanka Chopra θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι ο έρωτας είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει!

Kris Jenner

Μπορεί η Kris Jenner και οι κόρες τους να αγαπούν το full makeup αλλά δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Σε αυτήν εδώ τη selfie η μαμά των Kardashian/Jenner θέλει να εστιάσουμε στο κούρεμα που της κάνει ο διάσημος Kris McMillan αλλά η υπέροχη επιδερμίδα της σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της τραβά πάνω της όλη μας την προσοχή.

Salma Hayek

H Salma Hayek είναι ο ορισμός του real beauty και αυτήν εδώ η φωτό είναι ένα ακόμη ντοκουμέντο. Με τον αγαπημένο της σκύλο, την τέλεια επιδερμίδα της και εκείνες τις… καναδυό λευκές τρίχες γιατί η Salma Hayek δεν βάφει καν τα μαλλιά της!

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε αυτή την φωτό για να μας δείξει τα κουρασμένα και κόκκινα μάτια της μετά την γέννηση και της κόρης της. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν τα πρόσεξε γιατί μιλάμε για την Δούκισσα Νομικού! Ψεγάδι… ποιο;

Μαίρη Συνατσάκη

“Αυτό είναι το δέρμα μου σήμερα. Χωρίς κανένα φίλτρο ή οποιοδήποτε μακιγιάζ. Αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι κι αλλιώς. Ανάλογα με τον καιρό, το τι έχω φάει, την ημέρα του κύκλου μου, το στρες μου. Έχω ροδοχρου ακμή”, είχε γράψει μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη σε αυτό το post για να μας θυμίσει πως (και πώς!) τα social media μπορούν να λειτουργούν και για καλό.

 

Read More

And More