Οι skinfluencers είναι οι νέοι influencers! Ποιους να ακολουθήσεις!

Εδώ και πολύ καιρό το μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της ομορφιάς έχει μετατοπιστεί από το μακιγιάζ στο skincare και από το youtube στο instagram και το TikTok. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η τάση αυτή που έχει δημιουργηθεί και ένας ολοκαίνουργιος όρος στην ομορφιά: είναι οι skinfluencers (η λέξη προκύπτει από το skin+influencer) και πρόκειται για εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που ασκούν επιρροή στο skincare.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μια λίστα με αυτούς που πρέπει να ακολουθήσεις στο TikTok. Και αν δεν έχεις TikTok, αυτοί οι… skinfluencers είναι ο λόγος να αποκτήσεις.

@208skindoc

Είναι ένας από τους διασημότερους γιατρούς ο οποίος συνεργάζεται συχνά με skinfluencers για να τεστάρει προϊόντα, να μιλήσει για συστατικά και πάει λέγοντας. Το TikTok του είναι απολαυστικό αφού θα τον δεις να βάζει προϊόντα κάτω από το μικροσκόπιο και να κάνει έξυπνα τεστ όπως αυτό εδώ παρακάτω για να τα δοκιμάσει και να έχει ολοκληρωμένη άποψη!


@Glowpedia

Λέγευαι Alexa και τεστάρει εντατικά προϊόντα. Εδώ θα δεις reviews, υφές και χορταστικά closeups από όλα όσα θέλεις να βάλεις στο ράφι σου.


@SkincarebyHyram

Είναι από τους διασημότερους skinfluencers που λογικά θα ξέρεις από το youtube αφού συνεργάζεται με διάσημους όπως η Karlie Kloss! Στο TikTok έχει ήδη 2.5 εκατομμύρια followers και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που κάνει είναι να καλεί και άλλους skinfluencers και να μιλάνε μαζί για προϊόντα.


 

@Thruhelenslens

Αν αγαπάς τα κορεάτικα καλλυντικά και την προσέγγισή τους στο skincare και θέλεις να μάθεις παραπάνω τεχνικές από το 7 skin method, αυτός εδώ ο λογαριασμός είναι ένας λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσεις οπωσδήποτε!


@Katyaniomi

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσεις το skincare. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη skinfluencer είναι να δοκιμάζει tips και προϊόντα που έχει δει στους διάσημους, όπως τις lip masks της Hailey Bieber.


@Benneiley

Αν έχεις απορίες όπως “κάνει να πλένω το πρόσωπό μου όσο κάνω ντους” και πολλές ακόμη παρόμοιες, αυτός ο skinfluencer θα γίνει ο αγαπημένος σου! Επίσης, τεστάρει skincare trends τα οποία κυκλοφορούν κατά καιρούς και μπορεί να βλάψουν την επιδερμίδα σου. Λοιπόν, αυτός δεν θα σε αφήσει!


 

Read More

And More