Όλα τα info για το νυφικό μακιγιάζ και τα μαλλιά της Meghan Markle και το beauty alert με την πεσμένη τούφα!

Λένε πως στο γάμο σου πρέπει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και ο γαμπρός να σε αναγνωρίσει όταν φτάσεις στα σκαλιά της εκκλησίας. Ακόμη και αν πρόκειται να παντρευτείς έναν πρίγκιπα και αν ξέρεις πως όλος ο κόσμος (κυριολεκτικά) θα ασχολείται μαζί σου! Αυτό ακριβώς έκανε και η Meghan Markle: έφτασε στην εκκλησία ακριβώς όπως περιμέναμε να είναι, με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και τις τέλειες φακίδες της να φαίνονται!

Εδώ και πολύ καιρό στοιχηματίζαμε για το αν θα έχει τα μαλλιά της πιασμένα ή κάτω. Το poll που κάναμε εδώ στο TLIFE ήθελε την Meghan Markle με πιασμένα μαλλιά, πράγμα που επιβεβαιώθηκε. “Υπεύθυνος” για το χτένισμά της ήταν ο Serge Normant ο οποίος αφού έδωσε μια κίνηση στις άκρες των μαλλιών της, τα έπιασε σε ένα χαμηλό σινιόν που ήταν πιο στιλιζαρισμένο από ότι μας έχει συνηθίσει η Meghan Markle μέχρι σήμερα. Ωστόσο, στο twitter προκλήθηκε beauty alert όταν μια μικρή τούφα από τα μαλλιά της ξέφυγε από την θέση της κατά την διάρκεια της τελετής.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό και καθόλου στιλιζαρισμένο. Και παρά το γεγονός ότι το παλάτι είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι η Meghan Markle θα έκανε μόνη της το μακιγιάζ της με την βοήθεια δύο φίλων της, το μακιγιάζ της ανέλαβε ο Daniel Martin ο οποίος είναι πολύ καλός της φίλος αλλά ταυτόχρονα και makeup artist. Άρα, κάτι τέτοιο εννοούσαν.

Κάνοντας focus, λοιπόν, στο makeup, η Meghan Markle άφησε τις φακίδες της να φαίνονται και πολύ πιθανό να χρησιμοποίησε το Giorgio Armani Luminous Silk Foundation και το αγαπημένο της highlighter Touche Eclat του YSL που δίνει στην επιδερμίδα αυτή την υπέροχη λάμψη. Ο makeup artist Daniel Martin τόνισε τα μάτια της με καφέ σκιά, τουφάκια βλεφαρίδες και πολύ πιθανόν να χρησιμοποίησε το αγαπημένο της μολύβι ματιών, Teddy της MAC.

 Last but not least: τα νύχια της ήταν βαμμένα στην λογική του almost there manicure και παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιο βερνίκι χρησιμοποίησε, το πιθανότερο είναι να μιλάμε για Essie (είναι το αγαπημένο της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία βάφει τα νύχια της με το Ballet Slippers εδώ και τριάντα χρόνια). Βλέποντας την απόχρωση this close και ούσα φανατική του Mademoiselle, πολύ πιθανόν να χρησιμοποίησε αυτή την απόχρωση της Essie (τρεις στρώσεις ώστε να αποδοθεί εντονότερα).
Πώς σου φαίνεται η Meghan Markle ως νύφη; Επίσης, πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι άρωμα επέλεξε! Βλέπεις, η μυρωδιά είναι κάτι που δεν αντιλαμβάνεσαι από τις φωτογραφίες!