Όλα τα νέα προϊόντα που θέλουμε στο νεσεσέρ μας αυτό το μήνα!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που μας θέλει να ανανεωθούμε όσο κανένας άλλος. Και αυτή η μικρή πρωτοχρονιά έχει προεκτάσεις στο… νεσεσέρ μας! Αυτό το μήνα έρχονται στα καταστήματα μερικά ολοκαίνουργια και πολύ λαχταριστά προϊόντα ομορφιάς τα οποία έχω στο γραφείο μου εδώ και αρκετό καιρό (ναι, είμαι αυτή η προνομιούχα) και τα οποία τεστάρω εντατικά. Τώρα, λοιπόν, έφτασε η στιγμή να σας μιλήσω για αυτά!

Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask, Korres. Η καθημερινότητα στην πόλη είναι τόσο έντονη ώστε έχει επιπτώσεις στην επιδερμίδα σου. Αυτή η ολοκαίνουργια μάσκα της Korres έφτασε στα χέρια μου, λοιπόν, την πιο κατάλληλη στιγμή. Πρόκειται για μια μάσκα άμεσης ανακούφισης από γιαούρτι που διώχνει τα σημάδια της κούρασης και σου προσφέρει soothing αίσθηση την ίδια στιγμή που την φοράς. Επιπλέον, σέβεται και δεν διαταράσσει το μικροβίωμα της επιδερμίδας για το οποίο έχεις διαβάσει τόσα όλο αυτό το διάστημα. Bonus tip: βαλ’ την στο ψυγείο και άπλωσέ την στην επιδερμίδα σου μετά από ξενύχτι. Μπορείς να με ευχαριστήσεις αργότερα!

Skin Caviar Eye Lift, La Prairie. Μερικά facts για την περιοχή των ματιών: η περιοχή γύρω από τα μάτια έχει 22 μύες που είναι σε συνεχή κίνηση. Επίσης, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας περίπου 10.000 φορές ημερησίως. Η La Prairie με το ολοκαίνουργιο serum ματιών φροντίζει ώστε οι κινήσεις στην περιοχή αυτή να έχουν τις λιγότερες επιπτώσεις. Το συγκεκριμένο serum εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, ακόμη και γύρω από τα φρύδια ενώ αποτελείται από δύο μέρη: το ένα από πέρλες χαβιαριού και το άλλο από ροζ γαλάκτωμα τουρμαλίνης. Τα δύο ενοποιούνται με ένα απλό πάτημα της αντλίας.

Aqua Beelicious Oil Free Hydrating Gel-cream, Apivita. Η πιο συχνή ερώτηση που φτάνει στο DM μου είναι “πες μου μια ενυδατική κρέμα που να μην είναι λιπαρή!”. Πλέον, έχω κι επίσημα την απάντηση: η ολοκαίνουργια ενυδατική κρέμα της Apivita ξεδιψά την επιδερμίδα και αφήνει το τέλειο ματ αποτέλεσμα. Θα την αγαπήσεις!

Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler, Fenty Beauty by Rihanna, €19.95. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου μολύβια φρυδιών! Από τη μια υπάρχει αυτή η πολύ λεπτή, μηχανική μύτη που δεν χρειάζεται ξύσιμο και από την άλλη το βουρτσάκι που κάνει ο τέλειο blending στα φρύδια ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα φυσικό. Η διαδικασία είναι η εξής: βάφεις κι έπειτα χτενίζεις ανοδικά!

Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation, Fenty Beauty by Rihanna, €34.95. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το foundation της Rihanna με τις 50 αποχρώσεις κέρδισε τις εντυπώσεις (χωρίς να είχα καμία πρόθεση ομοιοκαταληξίας). Ωστόσο, μια μερίδα κοινού, εκείνη με την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα ζητούσε κάτι πιο ενυδατικό. Σήμερα, λίγο καιρό μετά η Rihanna μας το προσφέρει με αυτό το σούπερ ενυδατικό foundation! Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και υαλουρονικό νάτριο για να δώσει στην επιδερμίδα τη βαθιά ενυδάτωση που χρειάζεται ώστε να μείνει απαλή και ελαστική όλη μέρα.

Milk Makeup Lip+Cheek απόχρωση Perl Coral, €23.00, αποκλειστικά στα Sephora. Είναι το huge νέο του μήνα! Τα Milk Makeup ήρθαν στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα Sephora και αυτό το στικ είναι το καλύτερο πράγμα για makeup on the go και όχι μόνο! Απλώς το τοποθετείς στα μάγουλα και τα χείλη σου και σβήνεις με τα δάχτυλά σου.

 

 

Read More

And More