Όλες οι beauty λεπτομέρειες από το show της Chanel που τελείωσε λίγο πριν!

Πριν λίγες ώρες το show του οίκου Chanel στο Παρίσι για την σεζόν Fall/Winter 2020 έριξε αυλαία. Εκεί, για μια ακόμη φορά, η Lucia Pica στο μακιγιάζ και ο Sam McKnight στα μαλλιά έκαναν τα μαγικά τους και δημιούργησαν ένα αιθέριο, effortless και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Η επιδερμίδα ήταν αλαβάστρινη και fresh με τρία κυρίαρχα στοιχεία: το ροζ στα μάγουλα, τα πολύ glossy χείλη και η τέλεια σβησμένη taupe σκιά περιμετρικά των ματιών. Η τελευταία στηρίχθηκε σε μια τεχνική που μας έδειξε η Lucia Pica όπου τα μάτια βάφτηκαν (κυρίως το socket, δηλαδή το κόκαλο του ματιού αλλά και η ρίζα του κάτω βλεφάρου) με το στιλό Ombre et Contour στην απόχρωση Contour Clair και από πάνω τα χρώματα σβήστηκαν με ένα φαρδύ πινέλο.

Στα μαλλιά, ο Sam McKnight δημιούργησε ρομαντικά μαλλιά με τονισμένες φύτρες και τα υπέροχα Chanel hair accessories τα οποία βλέπουμε σχεδόν σε κάθε show τα τελευταία χρόνια. Πάντως, αν δεν θέλεις να επενδύσεις στα αξεσουάρ μαλλιών, μπορείς να κρατήσεις το half up με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω.

 

Πάντως, μπορεί να μιλάμε για σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2020 αλλά αυτό το beauty look δεν έχει εποχή και αν θέλεις να αποδείξεις πόσο ενημερωμένη είσαι, μπορείς να το υιοθετήσεις από τώρα.

Πάτησε play στο βίντεο που θα δεις παρακάτω, από όλα όσα ανέβασε στα IG stories της η Lucia Pica.

 

Read More

And More