Όλος ο κόσμος μιλάει για το Stranger Things και μια makeup artist αποφάσισε να κάνει αυτό!

Έχω έρθει από ένα Σαββατοκύριακο που σχεδόν δεν σηκώθηκα από τον καναπέ γιατί είδα οοοοοοοοολα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν του Stranger Things. Μερικά πράγματα πάνω σε αυτό: α) για το Stranger Things μιλάει όλος ο κόσμος και φυσικά και όλος ο beauty κόσμος β) πρέπει να το δεις ο-πωσ-δή-πο-τε γ) δεν βλέπουμε ποτέ σειρά χωρίς να έχουμε μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο.

Επανέρχομαι: στην σειρά Stranger Things ο Gaten Matarazzo, AKA Dustin, είναι ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές. Από αυτόν εμπνεύστηκε και μια makeup artist και ένα το πιο τρελό makeup που είδες ποτέ! Το παρακάτω makeup.

Πρόκειται για την @Drownthecityy η οποία έγραψε: “Γεια! Ζωγράφισα τον Gaten στο κινητό μου βλέφαρο γιατί το Stranger Things 2 είναι η σειρά για την οποία συζητάνε όλοι σήμερα!”. Και βλέποντας το αποτέλεσμα μομίζεις ότι βλέπεις τον Gaten ολοζώντανο μπροστά σου!

Ανυπομονώ για την Eleven που είναι η αγαπημένη μου! Εν τω μεταξύ, αν είσαι από αυτές τις φανατικές του Stranger Things μπορείς να τσεκάρεις εδώ το beauty transformation της Winona Ryder!

Read More

And More