OMG! Eyeliner- σφραγίδα για να πετύχεις το cat eye της Alexa Chung!

Η Alexa Chung είναι από τα πιο αγαπημένα μας beauty icons γιατί έχει εκείνα τα δύο beauty στοιχεία πάνω της που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς:
1. Το τέλειο shag κούρεμα
2. Το τέλειο cat eye

Για το πρώτο τα πράγματα είναι λίγο- πολύ εύκολα: κλείνεις ραντεβού με τον κομμωτή σου και σε αναλαμβάνει εκείνος! για το δεύτερο, δεν είναι τόσο απλά: το να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner απαιτεί εργατοώρες εξάσκησης μπροστά από τον καθρέφτη μας. Όμως, αξίζει πραγματικά τον κόπο γιατί το αποτέλεσμα είναι ultra sexy και όλες μας το επιθυμούμε. Εκτός αν…

Εκτός αν υπήρχε μια μαγική στάμπα/ σφραγίδα την οποία ακουμπούσες απλώς στην άκρη του ματιού σου και σου εξασφάλιζε αυτό το ultra sexy αποτέλεσμα!

Guess what! Αυτή η σφραγίδα υπάρχει ή καλύτερα ΕΡΧΕΤΑΙ από το brand Vamp Stamp και δεν χορταίνουμε να βλέπουμε το βίντεο που ανέβηκε λίγες μέρες πριν στο instagram του brand!


Η στάμπα έρχεται σε δύο μεγέθη για να ρυθμίσεις εσύ την ένταση της γωνίας που θες και η διαδικασία για να την χρησιμοποιήσεις και να πετύχεις το τέλειο cat eye είναι πανεύκολη: απλώς πιέζεις στην άκρη του ματιού σου, ακριβώς όπως πίεζες κάποτε πάνω στο σχολικό σου τετράδιο τις cute σφραγίδες!

Το προϊόν δεν θα έρθει (τουλάχιστον άμεσα) στην Ελλάδα αλλά μπορείς να το ψάξεις online ή να περιμένεις σε λίγες μέρες την μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει η Make Me Up και η Ράνια Μπουντούρη για εμάς ώστε να έχουμε το τέλειο cat eye σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα!

Δεν θα πω άλλα! Απλώς stay tuned στο TLIFE!

Read More

And More