OMG! Υπάρχουν μαλλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (και πρέπει να τα δεις)!

Υπάρχει ένας colorist πάνω σε αυτό τον κόσμο που μπορεί να κάνει ότι μπορείς να φανταστείς πάνω στα μαλλιά σου! Μόνο που αυτός ο colorist, όπως γράφει στο instagram του, δεν δέχεται νέους πελάτες. Αν είσαι αρκετά διαβασμένη στην ομορφιά σίγουρα τον ξέρεις. Αν όχι, δεν έχεις ιδέα πόσα πράγματα μπορεί να κάνει!

Λέγεται Guy Tang, έχει εκατομμύρια subscribers στο κανάλι του στο youtube, πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνεις follow στο instagram, δηλαδή εδώ, και κατά καιρούς μας έχει δείξει μεταλλικά μαλλιά ή μας έχει μυήσει στο trend του oil spill hair (μαλλιά που μιμούνται στην όψη τους ιριδισμούς που κάνει το πετρέλαιο κάτω από το φως). Κι εκεί που νόμιζες ότι δεν υπάρχει κάτι πιο εξωφρενικό (με την καλή έννοια εξωφρενικό) που μπορεί να κάνει στο κεφάλι μας, δημιούργησε τα neon hair που είναι αυτό ακριβώς που υποψιάζεσαι: μαλλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι! Και είναι τα ίδια μαλλιά που στο φως της ημέρας δείχνουν σαν ουράνιο τόξο.


Το παραπάνω έγινε στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που ξεκίνησε ο Guy Tang με τίτλο Neon Hair Battle και καλεί τους κομμωτές να αναδείξουν την δημιουργικότητά τους και να δείξουν την πιο… τρελή έμπνευσή τους σε ό,τι έχει να κάνει με βαφή μαλλιών. Οι κομμωτές μπορούν να ποστάρουν την photo με την δημιουργία τους στο instagram βάζοντας hashtag #NeonMania και #NeonHairBattle προκειμένου να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Και αν απορείς πώς μπορεί να φωσφορίσουν και τα δικά σου μαλλιά στο σκοτάδι, πάτησε play και δες το βίντεο που ανέβασε ο Guy Tang από την διαδικασία!

Τολμάς;

Read More

And More