Όσκαρ 2020: τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά της βραδιάς!

Τα Όσκαρ είναι το μεγαλύτερο red carpet event μιας ολόκληρης χρονιάς και η ίδια μέρα που η stars έχουν συγκεντρωμένη την μεγαλύτερη αγωνία από κάθε άλλη φορά. Αλλά όσοι αγχωμένοι είναι εκείνοι/ες για το αν θα φύγουν από το event με ένα χρυσό αγαλματίδιο, άλλο τόσο είναι και το glam squad τους, οι άνθρωποι που φροντίζουν την εμφάνισή τους.

Σε αυτά τα Όσκαρ, λοιπόν, είδαμε beauty looks που θα γράψουν beauty ιστορία. Τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα παρακάτω σε χορταστικά close ups για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο!

Janelle Monáe

Το φόρεμα της Janelle Monáe με αυτή την τεράστια κουκούλα που ήταν φτιαγμένο από 168.000 κρύσταλλα έκλεψε την παράσταση. Ωστόσο, με μια δεύτερη ματιά στο μακιγιάζ, διαπίστωνες ότι ήταν εξίσου εντυπωσιακό χάρη στο κατακόκκινο κραγιόν και αυτή τη διπλή γραμμή eyeliner στα μάτια.

Penelope Cruz 

H Penelope Cruz πλαισίωσε το Chanel μαύρο φόρεμά της με sleek μαλλιά και το signature μακιγιάζ της που δεν εστιάζει ποτέ σε υπερβολές και στηρίζεται στα smudged eyes με καφέ αποχρώσεις.

Lucy Boynton

Μια άλλη εμφάνιση, μια άλλη έμπνευση από την Lucy Boynton! Η προσωπική της hair stylist Jenny Cho κόλλησε στα μαλλιά της μια σειρά από πέρλες. “Η έμπνευση για αυτό το look ήταν η ίδια η Coco Chanel: το γαλλικό chic συναντά το νεαρό Χόλιγουντ!”, είπε η ίδια στο αμερικάνικο Allure.

Margot Robbie

Με αέρα παλιού Χόλιγουντ και η Margot Robbie που έκανε updated το look της με ένα wet στοιχείο στα μαλλιά της. Bonus: το κλασικό κόκκινο κραγιόν που κυριάρχησε στο red carpet.

Saoirse Ronan

Από τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις! Παστέλ μοβ σκιά στα μάτια, μια λεπτή και τραβηγμένη γραμμή eyeliner και ένα σινιόν μπαλαρίνας σεταρισμένο τέλεια με baby bangs.

Natalie Portman

Το καρέ της Natalie Portman είμαστε σίγουρες ότι θα γίνει screenshot σε πολλά κινητά! Αν θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι ένα ονειρεμένο bob που αξίζει Όσκαρ από μόνο του!

Billie Eilish

Η Billie Eilish, η σημαντικότερη τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή, έκανε μια head-to-toe Chanel εμφάνιση, κυριολεκτικά! Τα μαλλιά της είχαν το γνωστό signature Χρώμα και το μακιγιάζ της επένδυσε στην φυσική λάμψη. Αν, όμως, έπρεπε να διαλέξουμε ένα στοιχείο που έκλεψε την παράσταση, αυτό ήταν τα μακριά μαύρα νύχια της.

Salma Hayek

Ελληνίδα θεά! Αυτός ήταν ο τίτλος που έδωσαν τα διεθνή μέσα στην εμφάνιση της Salma Hayek και δικαίως!

Scarlett Johannson

Μπορεί να μην κέρδισε Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου αλλά η εμφάνισή της ήταν σίγουρα… οσκαρική! Η Scarlett Johannson με χαμηλό sleek σινιόν, bronzing makeup και σκούρα μάτια βαμμένα με καφέ σκιές, τέλεια σβησμένες!

Renée Zellweger

Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς με επίσης χαμηλό σινιόν αλλά χωρίστρα στη μέση στην δική της περίπτωση και λαμπερή επιδερμίδα που ήταν περισσότερο αποτέλεσμα εντατικού skincare παρά μακιγιάζ!

Charlize Theron

Μπορεί το χτένισμα της Charlize Theron να έμοιαζε… συμβατικό, ωστόσο ο Adir Abergel είχε αφήσει για το πίσω μέρος μια έκπληξη που γίνονταν εμφανή μόνο όταν γυρνούσε πλάτη στο φακό!

Florence Pugh

Η star από τις “Μικρές κυρίες” εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα που αποτελούνταν από κόμπους. Το credit γι’αυτό πήρε ο προσωπικός της hair stylist Peter Lux και το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ!

Zazie Beetz

H ηθοποιός του Jocker εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πολύ ενδιαφέρον χτένισμα και διατηρώντας τα μαλλιά της φυσικά: “Νιώθω μεγάλη ευθύνη με το να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και να έχω τα μαλλιά μου φυσικά. Στόχος μου είναι οι άνθρωποι να νιώσουν αυτοπεποίθηση με τα φυσικά τους μαλλιά, με αυτό που είναι, γιατί ακόμη θυμάμαι πόσο επηρέασε εμένα το να βλέπω άλλους να αφήνουν τα μαλλιά τους έτσι!”, είπε η ίδια στο Allure. Εξάλλου, τα φετινά Όσκαρ ήταν ξεκάθαρα μια γιορτή του individuality!

America Ferrera

H America Ferrera έφερε μαζί της στο κόκκινο χαλί όλη τη λάμψη που σου δίνει μια εγκυμοσύνη, ενώ στα μαλλιά της φορούσε και ένα headband, “τα δικά της όπλα”, όπως έγραψε στο instagram της.

Chrissy Metz 

Η πρωταγωνίστρια του This is US κινήθηκε στην λογική του monochromatic makeup με κόκκινο φόρεμα, κόκκινα χείλη και αυτούς του Old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά με την βαθιά φράντζα.

Lily Aldridge 

Ματ χείλη, αλαβάστρινη επιδερμίδα και sleek μαλλιά με χωρίστρα στη μέση. Μας άρεσε επίσης πολύ και αυτή η λεπτομέρεια με τα μαλλιά πίσω από τα αυτιά που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Gal Gadot 

Είδαμε πολλά κόκκινα κραγιόν στο κόκκινο χαλί αλλά ελάχιστα πορτοκαλοκόκκινα. Αυτό εδώ, λοιπόν, ήταν η εξαίρεση!

Kaitlyn Dever

Η Kaitlyn Dever αξίζει οπωσδήποτε μια θέση σε αυτή τη λίστα χάρη στο τέλειο καρέ της και αυτή την edgy γραμμή eyeliner!

 

Read More

And More