Όσκαρ 2020: τα ωραιότερα μανικιούρ! Μπορείς να μαντέψεις σε ποιες ανήκουν;

Ελάχιστα red carpet event είναι πιο glamorous από τα ‘Οσκαρ! Και όλα αυτά τα χρόνια, τα Όσκαρ μας έχουν μυήσει σε μερικά εξαιρετικά beauty looks που έχουν αφήσει ιστορία. Τα φετινά βραβεία δεν αποτέλεσαν εξαίρεση με τις stars και τους nail artist να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κάναμε την σκληρή δουλειά για σένα και διαλέξαμε τα ωραιότερα nail art της βραδιάς. Μπορείς να μαντέψεις ποιο ανήκει σε ποια;

Η πιο updated και ενημερωμένη εκδοχή του γαλλικού αποτελείται από τα εξής στοιχεία: αντί για λευκή γραμμή, μαύρη και αντί για γραμμή που ακολουθεί την καμπύλη των νυχιών, edgy. Το μανικιούρ ανήκει στην Zazie Beetz που είδαμε φέτος στον Jocker.

 

Αυτό το τέλειο γκρι χρώμα μπορεί να πλαισιώσει τέλεια τα κοσμήματά σου, όπως μας απέδειξε και η Regina King.

Τα νύχια της Billie Eilish δεν χρειάζονται “συστάσεις” αφού κάνουν μια ξεχωριστή καριέρα από μόνα τους! Για τα Όσκαρ επέλεξε να τα αφήσει στα γνωστά μήκη, να τα βάψει μαύρα και να προσθέσει ένα διαμαντάκι σε κάθε άκρο.

Αυτό το μανικιούρ είναι εμπνευσμένο από το έργο του Βαν Γκογκ, Έναστρη Νύχτα και ανήκει στην Cynthia Erivo. Επίσης, αυτό το μανικιούρ είναι η απόδειξη γιατί το nail art έχει μέσα του τη λέξη… art!

Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More