Όσκαρ: αυτές είναι οι beauty εμφανίσεις που αγαπήσαμε περισσότερο στο TLIFE!

Ναι, τα Όσκαρ είναι το μεγαλύτερο red carpet γεγονός της χρονιάς ολόκληρης. Και ναι, όλοι ανυπομονούν να δουν τι θα φορέσουν οι διάσημες. Αλλά να που, το μακιγιάζ και τα μαλλιά έχουν την ίδια (ή/και μεγαλύτερη για εμάς βαρύτητα!) αρκεί να κάνεις εικόνα το εξής: την Scarlett Johannson, για παράδειγμα, να εμφανίζεται με βρεγμένα μαλλιά που δεν πρόλαβε να στεγνώσει στο κόκκινο χαλί και εντελώς αμακιγιάριστη. Akward!

Αφού, λοιπόν, συμφωνήσαμε πόσο σημαντικό είναι το makeup και τα μαλλιά στα Όσκαρ, πάμε να δούμε παρακάτω τις πιο αγαπημένες μας beauty εμφανίσεις. Καταλήξαμε σε αυτό μετά από πολλεεεεεεες ώρες συζητήσεων εδώ στο TLIFE!

Winona Ryder

Το 1996 η Winona Ryder με αέρα παλιού Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Μας άρεσαν πολύ τα κοντά της μαλλιά που ήταν χτενισμένα σε vague.

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow το 1999 στήριξε όλο το μακιγιάζ της στα παστέλ και στις ιριδίζουσες υφές ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν και μια βαθιά χωρίστρα!

Julia Roberts

Μια beauty στιγμή που θυμόμαστε και θα θυμόμαστε για χρόνια ακόμη είναι η εμφάνιση της Julia Roberts το 2001 που είχε αυτό το λαμπερό χαμόγελο και αυτό το ultra glam χτένισμα!

Halle Berry

Το monochromatic beauty look στο πρώιμο στάδιό του και η Halle Berry δανείστηκε από τις αποχρώσεις του ρούχου της και για το μακιγιάζ της με αυτή την ημιδιάφανη σκιά στα μάτια. Μας άρεσε επίσης πολύ το μανικιού της.

Gisele

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο, πιο αγαπημένη μας beauty στιγμή αυτή θα ήταν η εμφάνιση της Gisele το 2005 με αυτά τα υπέροχα μαλλιά, το λαμπερό μακιγιάζ, την μαυρισμένη επιδερμίδα και, το κυριότερο, την ομορφιά που σου δίνει ο έρωτας!

Cate Blanchett

Η Cate Blanchett το 2005 αποτυπώθηκε στις beauty μνήμες μας χάρη στο τέλειο φόρεμά της αλλά και αυτό το μακιγιάζ που συγκέντρωνε τις εντάσεις στα μάγουλα κάνοντας το πρόσωπό της να δείχνει soooo fresh!

Natalie Portman

Είμαστε fan των headpieces στο κόκκινο χαλί και ειδικά όταν σετάρονται με τέτοια επιδερμίδα και ένα μακιγιάζ που δίνει έμφαση στα ροδαλά μάγουλα που επιτυγχάνονται με τις κατάλληλες δόσεις ρουζ.

Marion Cotillard

Λατρεύουμε την matchy- matchy λογική γι’αυτό και αποδίδουμε στην Marion Cotillard και beauty Όσκαρ, εκτός από το Όσκαρ που κέρδισε για τον ρόλο της στην ταινία La Vie En Rose. Μια πιο προσεκτική ματιά και θα διαπιστώσεις ότι το φόρεμά της, τα νύχια της και η σκιά στα μάτια της έχουν ακριβώς και το ίδιο χρώμα και την ίδια υφή.

Kate Winslet

Η Kate Winslet κάνει πάντα πολύ προσεγμένες εμφανίσεις που δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Στα Όσκαρ το 2009 εμφανίζεται με αυτό το αριστοκρατικό look: ρετρό κυματισμοί στα μαλλιά και μακιγιάζ που υπογραμμίζει τα δυνατά της σημεία.

Angelina Jolie

2012 και η Angelina Jolie εμφανίστηκε στα Όσκαρ εξαφανίζοντας σχεδόν κάθε άλλη διάσημη από γύρω της χάρη στο χαρακτηριστικό φορεμά της με το διπλό σκίσιμο. Κι επειδή μιλάμε για την Angelina, αυτή την στιλιστική επιλογή κατάφερε να την απογειώσει με αυτό το υπέροχο beauty look: effortless sexy μαλλιά και ένα ενυδατικό και φωτεινό κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Anne Hathaway

Μια από τις πιο chic εμφανίσεις ever έχει κάνει και η Anne Hathaway που απέδειξε ότι η κομψότητα είναι η ικανότητα αντίστασης σε κάθε υπερβολή.

Lupita Nyong’O

H Lupita Nyong’O το 2014 κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου καθώς και το Όσκαρ τελειότερης beauty εμφάνισης! Το μακιγιάζ της στηρίζονταν σε ένα ιριδίζον peachy κραγιόν αλλά και σε αυτή τη λεπτομέρεια στα μάτια που μόνο αν φέρεις πολύ κοντά την photo θα αντιληφθείς: peachy μολύβι ματιών κοντά στις κόγχες και τιρκουάζ όμοιο με αυτό του φορέματός της στο υπόλοιπο μήκος του κινητού βλεφάρου.

Dakota Johnson

Η πρώτη φορά που η Dakota Johnson περπάτησε στο κόκκινο χαλί ήταν το 2015 όπου φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο σέταρε με το κραγιόν της. Και τελικά, όλη αυτή η ομοιοχρωμία έβγαζε ένα αρμονικό και πολύ όμορφο αποτέλεσμα!

Rooney Mara

Το κορίτσι με τα τατουάζ, η Rooney Mara εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το τέλειο κόκκινο κραγιόν και τα χαρακτηριστικά baby bangs της. Αυτό το look σεταρισμένο με την αλαβάστρινη επιδερμίδα της την έκανε να μπει στη λίστα με τα top 10 beauty looks που έχουμε αγαπήσει εδώ στο TLIFE!

Lady Gaga

Η περσινή χρονιά ανήκε στην Lady Gaga η οποία αποποιήθηκε, έστω για λίγο, τον εαυτό που αρέσκονταν στις μεταμορφώσεις και την είδαμε με καλοχτενισμένα μαλλιά και μια λεπτή γραμμή ασημένιου eyeliner που σετάρονταν τέλεια με τα πανάκριβα κοσμήματά της.

 

Read More

And More