Όταν δεις την προσφορά της Nuxe θα θες να πας στο φαρμακείο!

Μου αρέσει να αγοράζω τα καλλυντικά μου από το φαρμακείο. Παίρνω πάντα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ από το φαρμακείο, αντηλιακή από το φαρμακείο και η ενυδατική μου είναι επίσης από το φαρμακείο. Και αν τώρα βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση που ψάχνεις μια ενυδατική θα σου προτείνω να περάσεις μια βόλτα από το (μάντεψε! μάντεψε!) φαρμακείο!

Εκεί θα βρεις την Creme Fraiche de Beaute της Nuxe, μια ενυδατική κρέμα 24ωρης δράσης που κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδοχές για κάθε τύπο (αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα θα ενθουσιαστείς με την fluid) και έχω και την τέλεια αφορμή για να την δοκιμάσεις ΤΩΡΑ! Γιατί ΤΩΡΑ στο γραφείο έφτασε αυτό…

/

Μαζί με την ενυδατική που θα γίνει η αγαπημένη σου, την Creme Fraiche de Beaute της Nuxe, παίρνεις δώρο τώρα το νεράκι ντεμακιγιάζ αξίας €14.40.

Και αν διάβασες πρόσφατα αυτό εδώ το άρθρο για το αν πρέπει να πλένεις το πρόσωπό σου και το πρωί με σαπούνι ή όχι, θα βρεις έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο να πας στο φαρμακειο (αμέσως μόλις τελειώσεις αυτό το άρθρο. Και το τελείωσες)!

Ετικέτες

Read More

And More