Ό,τι καλύτερο ακούσαμε τελευταία: οι καρέκλες της σιωπής στα κομμωτήρια!

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που δεν θες να δεις- μιλήσεις- ακούσεις κανέναν (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά). Και αν δεν είσαι αρκετά τυχερή αυτές οι μέρες μπορεί να συμπέσουν με εκείνες τις μέρες που η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και ΔΕΝ γίνεται να ΜΗΝ ΔΕΝ πας κομμωτήριο (?$*!). Αλλά εξακολουθείς να μην θες να μιλήσεις σε κανέναν!

Λοιπόν, άκουσε αυτό το υπερφανταστικό νέο: ένα κομμωτήριο στην Ουαλία, το Bauhaus, εγκαινίασε την Silent Chair, την καρέκλα στην οποία όποιος-α κάθεται περνάει το μήνυμα ότι δεν έχει διάθεση να μιλήσει. Κι έτσι, ο κομμωτής της περιορίζεται στο να ανταλλάξει μαζί της μερικές πολύ βασικές κουβέντες για το τι θα κάνουν στα μαλλιά. Και that’s it!

Και τώρα πες: πόσο ανακουφιστικό σου ακούγεται αυτό; Και μπορείς να το δεις και από τις δύο μεριές. Ας πούμε, αν είσαι κομμωτής είναι πολύ λογικό κάποιες μέρες να έχεις τις κλειστές σου και να μην έχεις διάθεση εσύ να μιλήσεις. Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το οοοοοοοοοοολοοοο concept: θα ήθελες να εφαρμοστεί η… Καρέκλα Σιωπής και στην Ελλάδα; Και κυρίως: σε ενοχλεί όταν πας να φτιάξεις μαλλιά/νύχια και σου πιάνουν την κουβέντα;

Read More

And More