Παιδικά αντηλιακά και συμβουλές για να προστατεύσεις τα παιδιά σου από τον ήλιο!

 

Ετοιμάζεστε να βγείτε στην παραλία με τα μικρά σας; Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί τη σωστή αντιηλιακή φροντίδα για τα δραστήρια παιδιά σας! Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες συμβουλές μας για εγγυημένη αντιηλιακή προστασία που διαρκεί όλη μέρα.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η προστασία της παιδικής επιδερμίδας στις διακοπές;

Όταν είστε διακοπές με όλη την οικογένεια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό ειδικά σχεδιασμένο για την παιδική, ευαίσθητη επιδερμίδα. Η επιδερμίδα των παιδιών έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να υποστεί τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV ως αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Οι ιδρωτοποιοί αδένες των βρεφών –και, σε μικρότερο βαθμό, των μικρών παιδιών– δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχουν την ίδια ικανότητα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Επιπλέον, οι περισσότερες βλάβες από τις ακτίνες UV προκαλούνται κατά την παιδική και εφηβική ηλικία. Με το 87% των παιδιών να περνούν τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα έξω κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε να περιορίζετε στο ελάχιστο τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UV αυτά τα χρόνια που το σώμα τους διαμορφώνεται.

Ήλιος, θάλασσα και άμμος… η τέλεια συνταγή για επιδερμίδα που κολλάει!

Ευτυχώς, το Anti-Sand Mist της Vichy για παιδιά διαθέτει τεχνολογία κατά της άμμου, ειδικά σχεδιασμένη για τους πολυάσχολους γονείς –και τα ακόμα πιο πολυάσχολα παιδιά. Η άμμος μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα του αντιηλιακού, όμως το Anti-Sand Mist της Vichy απορροφάται γρήγορα στην επιδερμίδα, αφήνοντας περισσότερο χρόνο για διασκέδαση και παιχνίδια, χωρίς να ανησυχείτε διαρκώς για την επαναλαμβανόμενη εφαρμογή του.
Φροντίζοντας την επιδερμίδα των παιδιών στην παραλία
Αν σκοπεύετε να περάσετε πολύ χρόνο στην πισίνα, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι, μέσα στο νερό, τα παιδιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα κατά τη διάρκεια των θερμότερων καλοκαιρινών μηνών. Είτε πρόκειται για λίμνες, είτε για πισίνες, είτε για φουσκωτές πισίνες, το νερό μπορεί να αντανακλάσει έως και το 60% των ακτινών του ήλιου, με το 10% των ακτινών UVA να διεισδύουν μέχρι και 20 μέτρα κάτω από το νερό. Εξίσου σημαντική είναι και η προστασία της επιδερμίδας έξω από το νερό, καθώς η άμμος αντανακλά έως και το 40% της ακτινοβολίας UV, ακόμα και κάτω από τη σκιά. Η αντιηλιακή προστασία της Vichy για παιδιά είναι ανθεκτική στο νερό και προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Τι να επιλέξεις για την αντηλιακή προστασία των παιδιών σου: από την θεωρία στη πράξη!

 

1. Παιδικό Αντιηλιακό Γαλάκτωμα SPF 50Παιδικό αντιηλιακό γαλάκτωμα με ρευστή και απαλή υφή για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τον ήλιο. Η υψηλή προστασια για τους μικρους μας φιλους σε οικονομική συσκευασία 300ml.Ιδανικό για παιδιά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

2. Spray που απομακρύνει την άμμο για παιδιά SPF 50+. Αντηλιακό spray κατά της άμμου για παιδιά υψηλής προστασίας SPF 50+ που βοηθάει να μην κολλάει η άμμος στην επιδερμίδα. Η άμμος απομακρύνεται εύκολα ώστε να χαρίζει πολύ υψηλή προστασία για τα παιδιά. Ενυδατική υφή για άνεση, κατά των ερεθισμών κατά την απομάκρυνση της άμμου.

3. After Sun Γαλάκτωμα. Γαλάκτωμα για ενυδάτωση μετά την έκθεση στον ήλιο χωρίς λιπαρή υφή, με διακριτικό άρωμα για ανακούφιση και φρεσκάδα σε κάθε εφαρμογή. Η καθημερινή φροντίδα μετά τον ήλιο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Read More

And More