Παντρεύεσαι; Δες εδώ τη μεγάλη beauty έκπληξη που ετοιμάζουν για σένα!

Μπορεί να μην έχει συμβεί σε όλες μας, αλλά στοιχηματίζω για το 90% των γυναικών ότι έχουν ονειρευτεί ξανά και ξανά την ημέρα του γάμου της, σκηνικό που τους έρχεται συνεχώς στο μυαλό τους κι εκείνες επιστρέφουν κάνοντας μικρές διορθώσεις στα όνειρά τους μέχρι να πετύχουν το τέλειο!

Από την άλλη, όταν πια η πρόταση σου έχει γίνει βλέπεις ότι το όνειρο μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης (frizz!). Δεν είναι εύκολο να βρεις το ιδανικό νυφικό, να βρεις τον άνθρωπο εκείνο που θα σου κάνει το τέλειο χτένισμα, τον top make up artist που θα κάνει το πρόσωπό σου να λάμπει (όχι μόνο από χαρά!). Η δυσκολία δε, πολλαπλασιάζεται όταν μένεις εκτός Αθηνών. Σωστά; Λάθος!

Η Ορσαλία Παρθένη συνεργάζεται με την L’Oreal Professionnel και την Lancome και όλοι μαζί “συνωμοτούν” για να είσαι η πιο όμορφη νύφη, η νύφη των ονείρων σου…

Μάθε περισσότερα!

Για την ωραιότερη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας φροντίζει η Ορσαλία Παρθένη φέτος την άνοιξη, παρουσιάζοντας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας τα κομψά και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα νυφικά της.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων σχεδίων του Parthenis Bridal Collection, ο οίκος με επικεφαλής την σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη, θα επισκεφτεί από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Μαίου, την Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τον Βόλο, την Πάτρα , το Ηράκλειο και τα Χανιά. Η κολεξιόν νυφικών του οίκου θα φιλοξενηθεί από μία έως τρεις ημέρες στην κάθε πόλη, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου ή σε κατάστημα Parthenis.
Τα υπέροχα νυφικά πλαισιώνουν με ιδέες & προτάσεις για νυφικό maquillage και hair styling οι Make up & Hair styling Experts των κορυφαίων εταιριών στον χώρο της ομορφιάς, Lancôme και L’Oreal Professionnel αντίστοιχα. Σκοπός είναι να μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές προτάσεις για το χτένισμα και το maquillage ανάλογα με το στυλ και το νυφικό που θα διαλέξεις με αποτέλεσμα να έχεις ένα ολοκληρωμένο look.
Και τέλος η έκπληξη: η Ορσαλία Παρθένη θα δωρίσει σε μία από τις μέλλουσες νύφες, μετά από κλήρωση, το νυφικό που θα έχει διαλέξει!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές πρόγραμμα και για να κλείσεις το ραντεβού σου επικοινώνησε με την Κα Ζωή Λιβιτσάνου στο 210-2713844 εσωτερικό 1 ή στο 6973203554.

Read More

And More