Παντρεύεσαι και θέλεις μια οικονομική αλλά και επαγγελματική λύση για το μακιγιάζ σου; Υπάρχει αυτή η τέλεια ιδέα!

Ξέρω ακριβώς το άγχος που μπορεί να έχει μια νύφη σε όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας του γάμου της! Και όχι δεν έχω περάσει ή/και θα περάσω αυτή τη φάση σύντομα αλλά να που παντρεύεται η κολλητή μου και να που η κολλητή της είναι beauty editor και πρέπει να αναλάβει όλο το project make up-μαλλιάνύχιαμασάζ-δερματολόγο πριν το γάμο!

Ως προς το make up, τώρα! Ξέρω ότι πολλές από εσάς εκεί έξω δυσκολεύεστε να βρείτε μια επαγγελματική λύση που ταυτόχρονα δεν θα σας βγάλει εντελώς εκτός budget. Λοιπόν, για όλες εσάς υπάρχει αυτό το τέλειο project από την Inglot και σου μεταφέρω αυτούσιο το Δελτίο Τύπου για να μην χάσουμε το παραμικρό info!

BRIDAL DELIGHT: Υπηρεσία Νυφικού Μακιγιάζ από τα INGLOT!
Μοναδικά, προσωποποιημένα και εντυπωσιακά νυφικά makeup looks από τα INGLOT! Η Υπηρεσία Νυφικού Μακιγιάζ INGLOT περιλαμβάνει 1 πρόβα make up στο κατάστημα της επιλογής της μέλλουσας νύφης αξίας 60 ευρώ, με αγορά προϊόντων ίσης αξίας με την υπηρεσία, καθώς και το κυρίως μακιγιάζ από τον INGLOT make up artist την ημέρα του γάμου, στο χώρο της.

Κάθε νύφη έχει τις δικές τις ανάγκες μακιγιάζ, για αυτό τα INGLOT προτείνουν 2 διαφορετικά bridal make up looks, τα BRIDAL DELIGHT Rose Petal & Bronze Kiss, που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κάθε νύφης.

Το Rose Petal αναδεικνύει ένα πιο ρομαντικό κοριτσίστικο ύφος, με έμφαση στα απαλά ροδακινί και ροζ χρώματα της παλέτας και στα nude χείλη. Τα χείλη παραμένουν nude και στο Bronze Kiss, ενώ οι γυαλάδες και οι πιο μπρονζέ αποχρώσεις δίνουν ένα sunkissed λαμπερό τόνο στην επιδερμίδα.

Και για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, δες παρακάτω τα δύο video tutorials που προτείνει η creative director της Inglot, Έλενα Χατζηνικολίδου (btw: με την Έλενα έχουμε κάνει και video tutorials εδώ στο TLIFE και της έχουμε αυτή την προσωπική αδυναμία!)

Δες το μακιγιάζ BRIDAL DELIGHT Rose Petal

Δες το μακιγιάζ BRIDAL DELIGHT Bronze Kiss

Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ή να επικοινωνήσεις το κοντινότερο κατάστημα Inglot!

Read More

And More