Paris Fashion Week Update: αυτά είναι και τα τελευταία beauty looks από το μήνα της μόδας!

Η 1η Οκτωβρίου, η πρώτη μέρα του νέου μήνα, σηματοδοτεί και το τέλος του μήνα μόδας που “έτρεξε” όλο το προηγούμενο διάστημα στις μητροπόλεις της μόδας. Και για την τελευταία μέρα έμειναν και μερικοί από τους κορυφαίους οίκους όπως ο οίκος Chanel.

Μετά το πρώτο… παριζιάνικο review που είδες εδώ, έχουμε και το δεύτερο! Κάνε scroll down για να πάρεις ιδέες για το πώς θα χτενίζεις τα μαλλιά σου και τι μακιγιάζ θα κάνεις τους επόμενους μήνες!

Chanel

Go with the… glow! Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα σύνθημα για το beauty look του οίκου Chanel θα ήταν αυτό ακριβώς. Η Lucia Picca για μια ακόμη φορά δημιούργησε αλαβάστρινες επιδερμίδες οι οποίες ενισχύθηκαν με το νέο bronze stick Le Baume Essentiel στην απόχρωση Golden Light (έρχεται σύντομα) ψηλά στα μάγουλα και στην κορυφή της μύτης. Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης και στα φρύδια τα οποία τονίστηκαν με κάθετες κοφτές κινήσεις με ένα μολύβι φρυδιών ενώ ο Sam McKnight δούλεψε στις φυσικές υφές των μοντέλων τονίζοντας το σχήμα που είχαν τα μαλλιά τους έτσι κι αλλιώς.

Miu Miu

Το show του οίκου Miu Miu έγινε λίγες ώρες πριν με τον Guido Palau και την Pat McGrath να δημιουργούν ένα αιθέριο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μπούκλες που έμοιαζαν απόλυτα φυσικές και efortless, φρεσκοφιλημένα χείλη και μάτια μουντζουρωμένα ώστε να μιμούνται ένα δέρμα τόσο λεπτό, διάφανο και σχεδόν εύθραυστο.

Rick Owens

“Το μακιγιάζ του show ήταν εμπνευσμένο από τον ίδιο τον κόσμο του Rick Owens” είπε ο makeup artist Karim Rahman, ο οποίος έκανε κάτι πραγματικά καινοτόμο: contouring με κίτρινο χρώμα! Το look δεν είναι σίγουρα φορέσιμο στην καθημερινότητα (όχι ότι ο ίδιος ο Rick Owens ενδιαφερόταν γι’ αυτό), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και πολύ εντυπωσιακό.

Loewe

Το show του οίκου Loewe σηματοδότησε την επιστροφή της βαθιάς χωρίστρας την οποία θα βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας τους επόμενους μήνες. Αν διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές, κάνε ότι είπε ο Guido Palau “κάνε μια τόσο βαθιά χωρίστρα που να είναι σχεδόν αντρική και εντελώς 20’s!”.

Dries Van Noten 

Δεν θα ήταν Fashion Month αν δεν υπήρχαν αυτά τα καθόλου-συμβατικά-πιο-πολύ-έργα-τέχνης μακιγιάζ! Στο show του Manish Arora στις βλεφαρίδες των μοντέλων ήταν κολλημένα άλλοτε φτερά και πούπουλα, άλλοτε πεταλούδες, και αν αυτό δεν είναι τέχνη, τότε… τι;

Yves Saint Laurent

Bohemian vibes με έμπνευση από τα 70’s! Αυτό ήταν το look και στο μακιγιάζ και στα μαλλιά και αυτή είναι η λίστα των προϊόντων που χρησιμοποίησε ακριβώς ο Tom Pecheux, global beauty director of YSL: Top Secrets Instant Matte Pore Refiner, All Hours Concealer, All Hours Setting Powder, Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte Matte Lipstick in 106, Couture Brow, and La Laque Couture Nail Lacquer in 74, όλα YSL Beauty.

Ralph and Russo

Ένα ολοκληρωμένο beauty look με έμπνευση από τα 60’s! Και μπορεί αυτό το μακιγιάζ να μην μπορείς να το υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά τα μαλλιά που δημιούργησε ο Sam McKnight είναι σίγουρα στη λίστα των hair goal μας!

 

Read More

And More