Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το amfAR Venezia 2025. Πρόκειται για το gala του Φεστιβάλ Κινηματογράφου όπου οι καλεσμένες εμφανίζονται με Οσκαρικά looks.
Το παρών έδωσε και η Paris Jackson, μεταξύ άλλων που υιοθέτησε ένα απίθανο beauty look, matchy και εμπνευσμένο από την συγκλονιστική δημιουργία του οίκου Iris Van Herpen από τη συλλογή SS19 που συνδυάζει το μουσταρδί με το aubergine και το εσπρέσο σε ένα ονειρικό ombré print.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Astra Marina/BFA.com / Shutterstock Editorial / Profimedia
To μακιγιάζ της είναι μονοχρωματικό, minimal και «ήσυχο» ισορροπώντας την ένταση του φορέματος. Η make up artist Lisa Potter-dixon τόνισε μάτια, χείλη και ζυγωματικά με μια τέλεια γήινη απόχρωση με πορτοκαλί και καφέ υποτόνους που είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τη δημιουργία. Μία μόνο στρώση μάσκαρα χαρίζει την απαραίτητη, διακριτική ένταση στο βλέμμα ενώ το φινίρισμα στα χείλη είναι λαμπερό χωρίς υπερβολές.
Τα μαλλιά της ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία μιας και είναι πιασμένα μεν αλλά με τις φράντζες να πέφτουν ανεπιτήδευτα στο πρόσωπο και τη σκούρα ρίζα να κάνει τη διαφορά. Από εμάς είναι ναι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κεντρική photo: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ