Πες μας τον τύπο του αγοριού σου να σου πούμε ποιο άρωμα του ταιριάζει! Και είναι όλα ολοκαίνουρια!

Μέσα στα άπειρα γυναικεία προϊόντα ομορφιάς που λανσάρονται τώρα, έρχονται και πολλά ανδρικά αρώματα! Την επόμενη φορά που βγεις για shopping, κάνε μια έκπληξη στον καλό σου, επενδύοντας σε ένα άρωμα για εκείνον. Ή απλώς, πες του ότι πληροφορήθηκες (φυσικά, από το TLIFE!) πως εκεί έξω υπάρχουν πολλά νέα αρώματα και μεταξύ τους ανακάλυψες αυτό που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Για να σε διευκολύνω ακόμη περισσότερο, τα ολοκαίνουρια αρώματα παρακάτω είναι χωρισμένα σε τύπους αντρών. Απλώς, λοιπόν, εντοπίζεις σε ποιον τύπο ανήκει το αγόρι σου και πας στοχευμένα!

Το αγόρι μου είναι…

Κλασικός όπως ο George Clooney


Του αρέσει να φοράει κοστούμια, να γεύεται νέες γεύσεις, ξέρει να διαλέγει πάντα το σωστό κρασί. Έχει βρει το signature άρωμά του αλλά είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Όχι, όμως, extreme! Προτιμά κλασικούς οίκους όπως Chanel, Hermes, Guerlain. Μερικά από τα ολοκαίνουρια αρώματα που θα τον ξετρελάνουν είναι:
1. Voyage D’ Hermes Edp (Τιμές: €72.40/ 35ml και €104.40/100ml).
2. Guerlain Homme L’Eau Boisse (Τιμή: €69.40/ 80ml).
3. Bleu De Chanel.

Ιδιαίτερος όπως ο Jean Dujardin

Δεν είναι καθόλου mainstream, έχει μια πολύ ιδιαίτερη γοητεία και ξέρει να ξεχωρίζει χωρίς όμως να το προσπαθεί ιδιαίτερα, ακριβώς όπως ο πρωταγωνιστή του The Artist. Είναι intellectual και αγαπά τις τέχνες. Το άρωμά του είναι exclusive και ακριβό. Δύο προτάσεις που θα αγαπήσεις είναι και οι εξής:
1. Exclusive άρωμα Figuier Eden από την σειρά Armani Private (Τιμή: €155/100 ml).
2. Exclusive άρωμα Neroli Portofino από την σειρά Private Blend του Tom Ford (Τιμή: €260/ 100ml).

Extreme και ανατρεπτικός όπως ο Johnny Depp

Έχει δυνατή προσωπικότητα, είναι επαναστάτης αλλά έχει πάντα και εκείνη την ευαίσθητη πλευρά που αδημονείς να εκδηλώσει αλλά μόνο σ’εσένα! Όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές του, είναι επίσης extreme. Τολμά να πειραματίζεται με νέα στιλ και μην παραξενευτείς αν τον δεις ακόμη και με… βαμμένα νύχια! Τα νέα αρώματα που θα του τραβήξουν την προσοχή είναι:
1. Diesel Only The Brave – Tattoo (Τιμή: €52.96/50ml & 72.02/75ml).
2. Jean Paul Gaultier Kokorikco (Τιμή: €78.40/ 100ml & €52.40/50ml).

Αθλητικός όπως ο David Beckham

Αγαπά τον αθλητισμό, προσέχει πολύ το σώμα του και την διατροφή του. Τα αρώματα που επιλέγει είναι δροσερά με μια αίσθηση δροσιάς. Κάποια νέα λανσαρίσματα που θα αγαπήσει είναι τα εξής:
1. Kenzo Homme Sport (Τιμή: €74.90/100ml).
2. Armani Code Sport Athlete (Τιμή: €66.00/ 75ml).
3. L’Eau D’Issey Pour Homme Sport, Issey Miyake (Τιμή: €54.40/50ml).

Trend setter όπως ο Justin Timberlake

Ακολουθεί τη μόδα και ενημερώνεται πάντα για το τι νέο παίζει! Είναι αισιόδοξος, χαρούμενος, ταλαντούχος και έχει χιούμορ. Στο ντουλάπι του μπάνιου του υπάρχουν 3-4 διαφορετικά αρώματα, καθώς όταν βγαίνει για shopping φροντίζει να αγοράζει και κάποιο καινούριο. Μερικά από τα ολοκαίνουρια αρώματα που θα του αρέσουν πολύ είναι και τα εξής:
1. Azzaro Chrome Summer (Τιμή: €46.40/ml).
2. CK One Summer.
3. Donna Karan DKNY Men Summer (Τιμή: €58.00/ 100ml).
4. Calvin Klein Eternity For Men Summer.
5. Tommy Summer 2012 Cologne Spray (τιμή: €58.00/ 100ml).

Read More

And More