Πήγαμε για shopping στα Hondos Center και αυτές είναι οι αγορές μας για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι από μόνη της μια πολύ ανανεωτική εποχή, ωστόσο όλες μας έχουμε την ανάγκη να “ολοκληρώσουμε” αυτή την ανανεωτική διάθεση και με μερικές beauty αγορές. Έτσι κι αλλιώς το επιβάλλει η ίδια η αλλαγή της εποχής αφού από τον χειμώνα στο καλοκαίρι χρησιμοποιούμε πιο ελαφριές υφές στις κρέμες μας, αντικαθιστούμε το άρωμά μας με κάτι λιγότερο βαρύ και οπωσδήποτε χρειαζόμαστε γενναίες δόσεις αντηλιακού. Και φυσικά, ο beauty προορισμός για όλες αυτές τις αγορές είναι ένας: τα Hondos Center!

Αποφασίσαμε, λοιπόν, στο beauty department να κάνουμε το δικό μας υπέροχο ταξίδι ομορφιάς εκεί που ξέρουμε πως θα βρούμε συγκεντρωμένα όλα όσα θέλουμε και μάλιστα σε υπέροχες τιμές και με απόλυτη ασφάλεια. Και φέτος, λοιπόν, τα Hondos Center μας προσφέρουν όπως πάντα, τα πιο hot προϊόντα της αγοράς με τις πιο σύγχρονες και κορυφαίες προτάσεις σε επώνυμα καλλυντικά και αρώματα για να προσθέσουμε μερικά new faves στην καλοκαιρινή beauty συλλογή μας. 

Παρακάτω θα βρεις όσα επιλέξαμε να βάλουμε στο δικό μας καλάθι!

Μια λεπτόρρευστη ενυδατική 

My Clarins Re-Boost Refreshing Hydrating Cream. Το καλοκαίρι λόγω ζέστης η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από πιο λεπτόρρευστες υφές. Η συγκεκριμένη ενυδατική είναι σε μορφή gel και ένα από τα αγαπημένα μας tip είναι να την φυλάμε στο ψυγείο. Λόγω ψύχους η απόλαυση όταν την απλώνουμε στην επιδερμίδα μας είναι διπλή! 

 

Μια λοσιόν που προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις

Lancaster 365 Skin Repair Essence Lotion. Καθημερινά η επιδερμίδα μας έχει να ανταπεξέλθει στις εξωτερικές επιθέσεις. Στρες, περιβαλλοντική μόλυνση, έκθεση στον ήλιο, καπνός είναι μερικοί μόνο από τους “εχθρούς” της επιδερμίδας μας από τους οποίους έχει ανάγκη να προστατευτεί. Για να ενισχύσουμε την άμυνά της επενδύουμε στα σωστά προϊόντα όπως αυτό το μαγικό προϊόν της Lancaster που λειτουργεί ως προστατευτικό φιλμ! 

 

Το καλοκαιρινό μας άρωμα 

Άρωμα For Her Musc Noir, Narciso Rodriguez. Αν ψάχνεις ένα άρωμα για καλοκαίρι, μόλις το βρήκες! Το συγκεκριμένο είναι μυστηριώδες και αισθησιακό ταυτόχρονα, με πρωταγωνιστή το musc. Μια μυρωδιά που θα σε συνοδεύει στην φετινή σου απόδραση στο νησί!

Ένα foundation που δεν βαραίνει!

Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45, Estée Lauder. Τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία ανεβαίνει οι συνθέσεις των προϊόντων που επιλέγουμε πρέπει να είναι πιο λεπτόρρευστες ώστε οι πόροι μας να αναπνέουν ελεύθερα. Αυτή η εποχή, λοιπόν, είναι η καταλληλότερη για να αντικαταστήσουμε το foundation που χρησιμοποιούμε συνήθως με ένα πιο λεπτόρρευστο προϊόν όπως αυτό εδώ που μοιάζει περισσότερο με… δεύτερο δέρμα ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος!

Μια bronzing powder

 

Soleil Glow Bronzer, Tom Ford. Καλοκαίρι σημαίνει μαυρισμένη όψη και θα την ενισχύσουμε με την πολυτελή bronzing πούδρα του Tom Ford, ένα iconic προϊόν που πρέπει να βάλουμε στο νεσεσέρ μας! Το Soleil Glow Bronzer εφαρμόζεται αψεγάδιαστα χαρίζοντας μια φυσική λαμπερή εμφάνιση ενώ η σύνθεση φυτικών βουτύρων θρέφει την επιδερμίδα. 

Αντηλιακά για όλους και για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας σε μοναδικές προσφορές έως και 50%

Last but not least: τα αντηλιακά είναι η must αγορά του καλοκαιριού και στα Hondos Center θα βρεις τις επιλογές που έχεις από  όλα τα αξιόπιστα και πολυτελή brands  και σε τιμές με μοναδικές προσφορές από 20% έως και 50%! Εμείς διαλέξαμε τα αγαπημένες μας και μάλιστα σε… γενναίες δόσεις ώστε να είμαστε απόλυτα καλυμμένοι (και προστατευμένοι!) για όλο το καλοκαίρι!

The SPF 50 UV Protecting Fluid, La Mer. Υπάρχουν brands και προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου και η La Mer είναι αναμφισβήτητα ένα από αυτά! Η συγκεκριμένη αντηλιακή έχει τόσο λεπτόρρευστη υφή σαν να απλώνεις ορό στην επιδερμίδα σου και μια υπέροχη μυρωδιά. Plus: σου παρέχει απόλυτη προστασία!

 

Αντηλιακή προσώπου Expert Sun Protector Face Cream SPF50+, Shiseido. Η αντηλιακή είναι απαραίτητη όλο το χρόνο αλλά ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε ανάγκη από extra προστασία έχουμε και ανάγκη από γενναίες δόσεις αντηλιακής. Η συγκεκριμένη είναι από τις αγαπημένες μας και προλαμβάνει την ξηρότητα και την αφυδάτωση του καλοκαιριού. 

 

 

Αντηλιακή με χρώμα Soleil Bronzer Face BB SPF50, Lancôme. Το καλοκαίρι σε κάποιες αρέσει να αντικαθιστούν το foundation με μια αντηλιακή με χρώμα και στα Hondos Center θα βρεις αυτή την best seller με έκπτωση 35%! 

 

Bee Sun Safe Ενυδατική Κρέμα Gel Προσώπου με Χρώμα SPF50, Apivita. Ελαφριά όσο ένα gel και καλυπτική όσο ένα foundation, αυτή η αντηλιακή της Apivita είναι μια από τις πλέον αγαπημένες μας beauty ανακαλύψεις του καλοκαιριού!

Αλήθεια, εσύ τι έχεις βάλει στη λίστα των καλοκαιρινών σου αγορών; Ότι κι αν έχεις στο νου σου, ένα είναι σίγουρο: τα Hondos Center είναι ο απόλυτος προορισμός σου!

Have you heard the news? Kérastase just landed on www.hondoscenter.com : ανακαλύψτε όλες τις ευεργετικές σειρές της αγαπημένης σας μάρκας περιποίησης μαλλιών τώρα στο eshop αλλά και στο Hondos Center στους Αμπελόκηπους. Σύντομα θα μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα Kérastase και σε περισσότερα φυσικά καταστήματα Hondos Center.