Το Pinterest έκανε κάτι που άλλαξε για πάντα τον κόσμο του beauty!

Το Pinterest είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στον κόσμο! Γιατί εδώ θα βρεις υπερφανταστικές ιδέες για να φτιάξεις το boudoir σου, θα βρεις άλλες τόσες τέλειες ιδέες διακόσμησης και κυρίως beauty tips και μπόλικη έμπνευση για μακιγιάζ και μαλλιά.

Αλλά να που μέχρι λίγες μέρες πριν όταν έκανες search για ένα μακιγιάζ οι περισσότερες προτάσεις του Pinterest ήταν για έναν συγκεκριμένο τόνο επιδερμίδας. Πλέον, όταν βάζεις στο search τις λέξεις που ψάχνουν από κάτω θα σου βγουν τέσσερα κυκλάκια με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας. Εσύ επιλέγεις και οι προτάσεις που προκύπτουν είναι ακριβώς στον τόνο σου.

Αδιάφορο; Όχι αν ψάχνεις το τέλειο nude βερνίκι ή το τέλειο nude κραγιόν ή, ακόμη πιο σημαντικό, το foundation που θέλεις να αγοράσεις! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι υπεύθυνοι του Pinterest στο Refinery29, αυτός ο διαχωρισμός αποχρώσεων προέκυψε γιατί οι χρήστες του το ζήτησαν. Οπότε αν είναι κάτι που θα ήθελες να αλλάξει στο Pinterest απλώς πες το και πολύ πιθανόν να το δεις να συμβαίνει!

Read More

And More