Ποια είναι η SOS αγορά της Άνοιξης που πρέπει να επενδύσουμε όλες;

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από εσάς έχετε υπολογίσει στη λίστα των beauty αγορών σας ένα φούξια κραγιόν (αν δεν διαθέτε ήδη!). Όμως, υπάρχει μια άλλη πολύ πιο σημαντική αγορά την οποία οφείλουμε να κάνουμε για το καλό της επιδερμίδας μας και να είμαστε όμορφες σε βάθος χρόνου. Ποια είναι αυτή; Αντηλιακή προσώπου!

Όσο ανοίγει ο καιρός τόσο περισσότερο θα εκθέτουμε την επιδερμίδα μας στον ήλιο γεγονός που μεταφράζεται σε γήρανση του δέρματος από πολύ μικρότερη ηλικία, η λεγόμενη φωτογήρανση (την ξέρεις! Στην έχουμε… διαφημίσει πολύ στο TLIFE!). Το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σταματήσει τον κίνδυνο αυτό είναι η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας προσώπου.

Ένα πολύ καλό προϊόν το οποίο κυκλοφόρησε μόλις είναι το Reflexe Solaire της Avene. Μια ακόμη εταιρία η οποία κυκλοφόρησε μόλις μια νέα αντηλιακή προσώπου είναι η Nuxe που λάνσαρε το ολοκαίνουριο Ecran Prodigieux.

Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου έχει τρεις διαφορετικές δράσεις. Πιο συγκεκριμένα:
1. Προστασία αντιοξειδωτική και κυτταρική
Περιέχει εκχύλισμα Κακάο που συμβάλει στην επιβράδυνση της γήρανσης των επιδερμικών κυττάρων και στην προστασία από τις κυτταρικές βλάβες στο DNA.
Περιέχει εκχύλισμα Γιασεμιού που βοηθά στη διέγερση της φυσικής άμυνας των κυττάρων, προστατεύει το δέρμα από τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV δεσμεύοντας και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες.
Περιέχει Βιταμίνη E, γνωστή για την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση
2. Προστασία από τη ρύπανση
Περιέχει Πολυφαινόλες Καριτέ, που έχουν μία ολοκληρωμένη δράση κατά της ρύπανσης, βοηθώντας στην εξουδετέρωση ποικίλων χημικών ρυπαντών.
3. Προστασία αντηλιακή UVA/UVB SPF 30
Η αντηλιακή προστασία εξασφαλίζεται από έναν συνδυασμό χημικών και φυσικών φίλτρων. Αυτός ο συνδυασμός δρα σε όλο το φάσμα της UV ακτινοβολίας προστατεύοντας και από τις ακτίνες UVA και από τις UVB.

Βοnus tips
Το προϊόν κοστίζει €16.00, έχει πολύ καλό άρωμα και υφή που δεν αφήνει άσπρα σημαδάκια στο πρόσωπο. Τρεις διαφορετικοί λόγοι δηλαδή για να το προτιμήσεις.

Read More

And More