Ποια βερνίκια είναι must; Τι είναι το halo manicure; Στο Νύχι- Νύχι τα… είδαμε όλα!

Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές στο πληκτρολόγιο χοροποηδούν κάτι nude νύχια με φλούο πορτοκαλί περίγραμμα. Είναι τα halo nails! Να στο πω απλά; Το πιο hot thing στα νύχια ΤΩΡΑ! Έχω μόλις επιστρέψει από event στο Νύχι- Νύχι αποκλειστικά για beauty editors. Έτσι, για να μελετήσουμε παραπάνω τα χρώματα στα νύχια, να δούμε μερικά εμπνευσμένα σχέδια (παρακάτω σου έχω νύχια που… βγάζουν γλώσσα!) και να βάψουμε νύχια (έχω και how to σε επόμενο άρθρο!). Α! Και να φάμε και frozen yoghurt γιατί η Άννα Αλμπάνη προσθέτει πάντα εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!

Κι επειδή σε εκείνο το event το κινητό έγινε η προέκταση του χεριού μου, ιδού τι τράβηξα (με την κάμερα εννοώ!) για να μάθεις κι εσύ τι παίζει στα νύχια ΤΩΡΑ!

Gelato Mio! Αν είσαι του παστέλ αυτή την σειρά θα την λατρέψεις!

… Εκτός αν αγαπάς τα φλούο! Δεν θα σε άφηνα παραπονεμένη! Ούτε εγώ από απαθανατιστικής άποψης (τράβηξα photo θέλω να πω!) ούτε και το Νύχι- Νύχι!

Αν θες να μιλήσουμε για προσωπικές αδυναμίες εγώ είμαι εδώ! No 721 Flutter!

Bliss is This! Με άλλα λόγια, αν παντρεύεσαι ξεπέρασε το λευκό. Αυτή η νυφική συλλογή κάνει την τέλεια αντίθεση με το λευκό σου νυφικό! Κι εσύ θέλεις να κάνεις τη διαφορά! Σωστά;

Αν είσαι πιο τολμηρή παίξε με τα σχέδια! Αυτό το “καθρέφτη- καθρεφτάκι” μου look νομίζω είναι ό,τι πρέπει για μένα! Plus: δεν θα χρειάζεται να ψάχνω στο βάθος της τσάντας μου για να βρω στο χάος το καθρεφτάκι μου!

Αυθάδικα νύχια που βγάζουν γλώσσα! Η συνάδελφος Χριστίνα έχει το δικό της μοναδικό στιλ. Και αυτή την mini (ή… mani!) λεπτομέρεια μπορεί να την υποστηρίξει τέλεια! Rolling Stones nails for her, pls!

Τα νύχια της Ηρώς που έκανε το δικό μου mani είναι so hot! Με pop art καταβολές και έχουμε το how to για να το κάνεις και μόνη σου!

Και τα δικά μου νύχια! Nude βάση και φυσικά δεν περιορίστηκα σε αυτό! Όπως σου είπα τα νύχια μου έχουν fluo περίγραμμα! Halo!

Stay tuned και σύντομα έρχεται how to για να το κάνεις και μόνη σου αλλά και ιδέες για χρωματικούς συνδυασμούς για να κάνεις το δικό σου halo! Πώς λες να έδειξαν τα νύχια μου αφού ολοκληρώθηκαν;

Read More

And More