Ποιας διάσημης τα χείλη κοστίζουν χιλιάδες ευρώ;

Ο αγαπημένος της Russel Brand βλέπει την λάμψη στα μάτια της. Εμείς, την συναντάμε στον τρόπο που ντύνεται (το glitter και οι έντονες λάμψεις στα ρούχα που επιλέγει τείνουν να γίνουν σήμα κατατεθέν της), ωστόσο ο Alexi Lubomirski, φωτογράφος του Harper’s Bazaar φαντασιώθηκε μια λάμψη στα χείλη της!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Έχουμε και λέμε, λοιπόν: η Katy Perry που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αγαπημένο κορίτσι όχι μόνο των tabloids αλλά και εκλεπτυσμένων και glossy περιοδικών φωτογραφίζεται για το εορταστικό τεύχος του Harper’s Bazaar έχοντας (άκουσον! άκουσον!) 150 κόκκινα swarovksi κολλημένα πάνω στα χείλη της!

Πρόκειται για μια on line συλλεκτική έκδοση του περιοδικού αφού στο κανονικό αμερικάνικο τεύχος η εκκεντρική star περιορίζει τη λάμψη στο φόρεμά της και μόνο!

Εδώ, η Katy Perry στο εξώφυλλο του περιοδικού για τον μήνα Δεκέμβριο

Όσον αφορά στην συνέντευξη, το πιο ανατρεπτικό σημείο είναι όταν ρώτησαν την Katy Perry για τον αρραβωνιαστικό της: “Θεωρείται επαναστάτης ή εκκεντρικός. Εγώ απλώς ήθελα να έχω στο πλάι μου έναν άνθρωπο του Θεού και τον βρήκα στο πρόσωπο του Russel”. Speechless!

Read More

And More