Ποιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών της Gwen Stefani; Μας το έδειξε πριν από λίγο!

Στο μυαλό μας η Gwen Stefani έχει όλα αυτά τα χρόνια ένα signature beauty look: είναι κατάξανθη και φοράει κόκκινο κραγιόν. Και είναι τόσο signature αυτό το look της ώστε όταν τόλμησε να το αλλάξει και να πειραματιστεί με κάτι διαφορετικό που ήταν τα nude χείλη, ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Και τώρα, η τραγουδίστρια των No Doubt ανέβασε μια ακόμη φωτό στην οποία μας αποκαλύπτει πιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών της.

Την παραπάνω φωτό την ανέβασε η ίδια προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Eric Stefani με τον οποίο ήταν μαζί στους No Doubt. Σε αυτή την φωτογραφία, λοιπόν, η ίδια έχει καστανά μαλλιά με highlights στις άκρες (είναι California girl, στο κάτω- κάτω), ενώ η φωτογραφία είναι τραβηγμένη περίπου στα 90’s.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια μας δίνει ένα hint από τον παλιό εαυτό της, αφού λίγο παλιότερα είχε ανεβάσει μια άλλη #tb φώτο στην οποία είναι εκείνη μαζί με την μικρότερη αδερφή της, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι ήταν καστανή.

Η ίδια, ακόμη και κατά την διάρκεια της καραντίνας, φρόντισε να διατηρεί πάντα fresh αυτό το signature χρώμα μαλλιών της, αλλά αν για κάποιο διάστημα αποφάσιζε να κάνει ένα διάλειμμα από τα ξανοίγματα, πώς θα σου φαινόταν να επέστρεφε στις… ρίζες της;

 

Read More

And More