Ποιο είναι το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ; Το μυστικό για να μην χαλάσει στην τελετή; Ο F. Καλομπράτσος απαντά!


Αυτή είναι η κατεξοχίν περίοδος των γάμων! Σίγουρα θα έχεις λάβει προσκλητήριο ή μπορεί να είσαι από εκείνες τις τυχερές που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το TLIFE σου λύνει κάθε beauty απορία!

Ο μετρ της ομορφιάς και του νυφικού μακιγιάζ, Freddy Καλομπράτσος (να σου θυμίσω ότι είχε κάνει την Tatiana Blatnik στον δικό της γάμο!) ήρθε στο στούντιο του TLIFE και για μια ολόκληρη ώρα απάντησε τις δικές σου ερωτήσεις ζωντανά!

Ένα από τα απολαυστικότερα Live Beauty Chat που δεν πρέπει να χάσεις, ειδικά αν πρόκειται να ντυθείς στα λευκά!
PS: Αν όχι, πάτα play και πάλι! Σε αυτό το chat θα διδαχθείς πολλά μυστικά για το τέλειο make up! Promise!

Δες εδώ το βίντεο!

Και μην ξεχνάς τον διαγωνισμό!
Δήλωσες συμμετοχή στον διαγωνισμό; Ο Freddy Καλομπράτσος κάνει δώρο σε δέκα τυχερές νύφες από ένα δοκιμαστικό νυφικό μακιγιάζ! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ και τα ονόματα των τυχερών, κατόπιν κλήρωσης, θα δημοσιευθούν την Παρασκευή 25 Μαϊου σε αντίστοιχο άρθρο! Good luck!

Who is who: όσα πρέπει να ξέρεις για τον μετρ της ομορφιάς!
Ο Freddy Καλομπράτσος είναι ο πλέον ειδικός στο νυφικό μακιγιάζ! Αρκεί να σου θυμήσω ότι ήταν ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Τatiana Blatnik!

Ο Freddy για 20 χρόνια υπηρετεί την μόδα και την ομορφιά με πάθος! Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει ταξιδέψει στις μητροπόλεις της μόδας προκειμένου να συμμετάσχει στα πιο σπουδαία fashion shows ανά τον κόσμο! Θέλεις να σου μιλήσω με ονόματα και οίκους; Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Vivien Westwood, Lanvin, DSquared, Sophia Kokosalaki, Anna Mollinari, Mila Shon, Balenciaga είναι μερικά μόνο παραδείγματα!

Και φυσικά η λίστα δεν σταματάει εδώ! Στα χέρια του Freddy έχουν εναποθέσει την ομορφιά τους τα δημοσιότερα μοντέλα ανά τον κόσμο όπως Lara Stone, Maria-Carla Boscono, Lily Cole, Alek Wek, Dasha Zhukova, Karolina Kourkova καθώς και οι Elizabeth Hurley, Ornella Mutti, Eva Herzicova, Monica Belluci.

Σταθμός στη καριέρα του η συνεργασία με τον όμιλο Estee Lauder και στη συνέχεια με την MAC Cosmetics Ελλάδος ως Brand Manager. Συνδυάζοντας τις σπουδές του στα οικονομικά και τις ανάγκες της γυναίκας στην ομορφιά οδηγεί την MAC στο νούμερο 1 της αγοράς προϊόντων μακιγιάζ!

Τα τελευταία έξι χρόνια ο Freddy Καλομπράτσος έκανε αυτή την γνώση… σχολή! Η “Freddy Make Up Stage” (Παλλάδος 24-26, Αθήνα) είναι η σχολή που έχει δημιουργήσει τα νέα μεγάλα ονόματα στον χώρο του μακιγιάζ!

Read More

And More