Ποιο κόκκινο κραγιόν να αγοράσω για τις γιορτές; Η beauty editor σου λέει!

Υπάρχει ένα κόκκινο κραγιόν εκεί έξω που ταιριάζει σε καθεμία από εμάς. ΑΛΛΑ εκεί έξω είναι τόσα πολλά τα κόκκινα κραγιόν που δεν ξέρεις τελικά ποιο να επιλέξεις! Και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην καρδιά των γιορτών και αυτή είναι μια από τις ερωτήσεις που μου γίνεται συχνότερα, ιδού η λίστα που έκανα για σένα, με τα δικά μου αγαπημένα!

Modernmatte Powder Lipstick απόχρωση Night Life, Shiseido, €22.90 (η αρχική είναι €35.20). Ας αφήσουμε στην άκρη για λίγο αυτό το τέλειο packaging και αυτό το επίσης τέλειο χρώμα που θα φωτίσει το πρόσωπό σου (κάποιες φορές φοράω μόνο αυτό!) και ας κάνουμε focus σε κάτι που ίσως να μην αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά: την υφή. Αυτό το κραγιόν έχει τόσο ανάλαφρη υφή που κάποιες φορές ξεχνάς ότι φοράς κόκκινο κραγιόν στα χείλη σου.

Joli Rouge Allure Velvet απόχρωση Spicy Chill, Clarins, €17.25 (η αρχική είναι €26.50). Αν είσαι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς θα ξέρεις πως αυτό το κραγιόν, το Joli Rouge, είναι το πιο εμβληματικό της Clarins και όχι μόνο. Λοιπόν, αυτή εδώ είναι η Velvet εκδοχή του που προσωπικά μου αρέσει περισσότερο γιατί αφήνει ματ αποτέλεσμα χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη και γιατί η αίσθησή του στα χείλη είναι επίσης τέλεια: βελούδινη αλλά ενυδατική, ταυτόχρονα.

Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour απόχρωση Passion, Chanel. Αυτό το κραγιόν είναι το… κόκκινο- πασπαρτού αφού ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας! Επίσης, είναι πολύ πλούσιο σε χρωστικές που σημαίνει ότι με ένα πέρασμα τα χείλη σου αποκτούν την τέλεια ένταση χρώματος που θες!

 

Retro Matte Liquid Lip Colour απόχρωση Fashion Legacy, MAC, €23.50. Με αυτό το κόκκινο κραγιόν μπορείς να νιώσεις απόλυτα ασφαλής: γιατί θα τον φορέσεις και θα μείνει εκεί, οπότε πέρα από τα γιορτινά σου πάρτι μπορείς να το φορέσεις και στα γιορτινά σου τραπέζια!

 

Velvet Matte Lip Pencil iαπόχρωση Dragon Girl, Nars, €26.95. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα για τα χείλη γιατί με αυτό το Lip Pencil μπορείς και να σχεδιάσεις το περίγραμμά τους και να γεμίσεις την επιφάνεια με χρώμα.

Beauty is Life Red 13W, €25.05, www.makemeup.gr. Ένα ακόμη κόκκινο κραγιόν που ανήκει στην κατηγορία που ονομάζουμε πασπαρτού. Μια καθαρόαιμη, κόκκινη απόχρωση και μια υφή που γλιστράει πάνω στα χείλη και τα ενυδατώνει asap.

 

 

Morello Matte Lasting Lip Fluid απόχρωση Brick Red, Korres. Έντονο και συμπαγές χρώμα και πολύ ανάλαφρη αίσθηση από ένα liquid lipstick που α) μεταμορφώνεται και αφήνει ένα creamy αποτέλεσμα β) θα γίνει το αγαπημένο σου και γ) όλα τα παραπάνω. Κάτι που αγαπώ πολύ σε αυτό το προϊόν είναι ότι δεν αφήνει κάθετες γραμμές στα χείλη και μπορείς να φοράς ένα τόσο έντονο χρώμα χωρίς να νιώθεις καμία ανασφάλεια!

 

Read More

And More